Kwamen snel langs, alles nagelopen en behandeld. Super netjes gewerkt en vriendelijk.
Amber
Het contact was heel vriendelijk en het maken van de afspraak verliep makkelijk. Hij kwam netjes op tijd aan en gezellig. Snel te werk en tot nu toe nog niks terug gezien! Zeer zeker aan te...Het contact was heel vriendelijk en het maken van de afspraak verliep makkelijk. Hij kwam netjes op tijd aan en gezellig. Snel te werk en tot nu toe nog niks terug gezien! Zeer zeker aan te raden!
Karel
Gebeld met Marco en probeerde direct te komen Wat ook is gelukt
A
Snel en flexibel
Rutger
Prima snelle service na ons verzoek tot verwijderen van een wespennest
Trudie
Alles loopt zeer soepel bij de Bestrijdingsbrigade. Snel geholpen. Heel fijn.
Bram van Tol
Ik kreeg op mijn kop ( op een vriendelijke manier) dat ik de toegang naar het wespennest had dicht gemaakt met pu-schuim en tape! Niet doen zexht Marco tegen mij, ze gaan dan op zoek naar een weg...Ik kreeg op mijn kop ( op een vriendelijke manier) dat ik de toegang naar het wespennest had dicht gemaakt met pu-schuim en tape! Niet doen zexht Marco tegen mij, ze gaan dan op zoek naar een weg naar binnen met de kans dat ze je huis binnen vliegen. Vervolgens heeft hij wat spray in en om het wespennest ingespoten en ik ben nu alweer 10 dagen geen wesp meer gezien.
E. van Drie
Zeer tevreden. Deskundig advies gekregen. Binnen een dag al ter plaatse
Wilmy
De telefoniste klonk niet geheel overtuigend maar Marco de wespenbestrijder heeft dit ruim goed gemaakt. Wespen verdwenen niet gelijk maar na telefoontje met hem en duidelijke uitleg was er...De telefoniste klonk niet geheel overtuigend maar Marco de wespenbestrijder heeft dit ruim goed gemaakt. Wespen verdwenen niet gelijk maar na telefoontje met hem en duidelijke uitleg was er vertrouwen om het even af te wachten. Met resultaat!
R. Toorenvliet
Na melding van wespenoverlast kwam Fabiola Vast razend snel ter plaatse en na het vinden van het wespennest kwam zij tot aktie en wist het nest "uit te schakelen". De uitvoering en het resultaat...Na melding van wespenoverlast kwam Fabiola Vast razend snel ter plaatse en na het vinden van het wespennest kwam zij tot aktie en wist het nest "uit te schakelen". De uitvoering en het resultaat overtreft onze verwachtingen. Haar service en professionaliteit zijn excellent! Een aanrader voor iedereen met ongedierte- overlast.