Snelle reactie gehad op mijn vraag om een wespennest te verwijderen. Op maandag 12 september stond Fabiola voor de deur. Ze stond me zeer vriendelijk te woord en ze legde precies uit wat ze ging...Snelle reactie gehad op mijn vraag om een wespennest te verwijderen. Op maandag 12 september stond Fabiola voor de deur. Ze stond me zeer vriendelijk te woord en ze legde precies uit wat ze ging doen en vervolgens heeft ze het nest uiterst professioneel verwijderd. Henny van der Werff (Biddinghuizen)
Reinier Lechner
Zeer vriendelijk, snel en ter zake kundig door Fabiola geholpen. na behandeling geen wespen meer gezien!
Esther Woutersen
Snel ter plaatse, vriendelijke man, goed geholpen.
margot
Wespen waren in augustus vlak voor mijn vakantie ineens heel actief. Fabiola kon gelukkig snel komen. Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk, op tijd, en werkt snel en netjes, duidelijke uitleg....Wespen waren in augustus vlak voor mijn vakantie ineens heel actief. Fabiola kon gelukkig snel komen. Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk, op tijd, en werkt snel en netjes, duidelijke uitleg. Wespennest was zo gevonden en ze zijn niet meer teruggekomen.
Pieterse
Snelle service en kundige dame!
Charles van Adrichem
Goede en snelle service. We waren binnen een paar uur van onze wespennest af.
Walther Breeman
Kwam keurig op tijd, klus was snel geklaard. Sindsdien geen last meer van wespen
Erik
Fabiola heeft ons snel en goed van het wespenprobleem afgeholpen. De wespen zaten op een lastige plek om erbij te komen. Door haar positieve wijze van denken en handelen was e.e.a. zo klaar. Zij...Fabiola heeft ons snel en goed van het wespenprobleem afgeholpen. De wespen zaten op een lastige plek om erbij te komen. Door haar positieve wijze van denken en handelen was e.e.a. zo klaar. Zij denkt gelukkig niet in problemen zoals andere bedrijven die ik eerder gebeld heb. Ook heeft zij tussentijds goede informatie gegeven. Een echte aanrader!!
W. van Woerkom
Fabiola heeft ons naar volle tevredenheid snel en deskundig van wespen in een wespennest verlost. Tevens adequate uitleg gegeven en zaken verduidelijkt. Op een zeer prettige manier.
Marjolein van Zummeren
Super snel gekomen en goed en vriendelijk geholpen!