Erg goed, vriendelijk en bereid om meer informatie te geven.
G. van der Wouden
Vriendelijk en efficiënt van ons wespennest afgeholpen.
Hajoui
Snelle service sochtends gebeld omdat ik last heb van wespen,gelijk s,middags gekomen en dag wespen.bedankt voor snelle service
Rinus
Top.Fabiola was hier en zie niks meer
A. Scholten
1e indruk prima, maar viel dan toch weer erg tegen
Kras
Goed en vakkundig geholpen door Marco. Wespennest succevol verwijderd en geen wesp meer te zien! Aantal goede tips ook gekregen.
Buurman
Bestrijden van wespennest in de schuur. Duidelijke afspraken. Doeltreffend te werk. Binnen 24 uur geen wespen meer
Ed
Marko is een ontzettend vriendelijke man. Kon heel snel bij ons zijn om het wespennest in de buitenmuur aan te pakken. Heel duidelijk en transparant over zijn tarieven. Echt een fijne vent!
Annemarie Snel
Supersnel was Fabiola er en voor we het wisten waren de wespen verdwenen en konden de kleinkinderen weer rustig spelen. Top.
Paul Reijngoud
Duidelijke afspraak over kosten en tijd. Kwam ook op tijd en bleek een echte professional. Snel, goed, accuraat en conform afspraak. Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Een topper !