Bert Spruijt

2 dagen voor de overdracht van ons huis aan de nieuwe eigenaar ontdekte ik een wespennest, dat kon niet slechter uitkomen. Zelf proberen hielp niet dus de dag voor de overdracht gebeld met de... 2 dagen voor de overdracht van ons huis aan de nieuwe eigenaar ontdekte ik een wespennest, dat kon niet slechter uitkomen. Zelf proberen hielp niet dus de dag voor de overdracht gebeld met de bestrijdingsbrigade. Gelukkig kon Fabiola dezelfde avond nog langskomen en we hebben daarna geen wesp meer gezien. Bedankt voor de snelle en vriendelijke hulp.

M. Wienholts

Wespennest geconstateerd op de oprit. Zelf eerst even wat geprobeerd, maar dat was geen succes. De bestrijdingsbrigade kon op zeer korte termijn langskomen en het lijkt erop alsof het probleem nu... Wespennest geconstateerd op de oprit. Zelf eerst even wat geprobeerd, maar dat was geen succes. De bestrijdingsbrigade kon op zeer korte termijn langskomen en het lijkt erop alsof het probleem nu voorbij is, geen wesp meer zien uitvliegen.

Sterk

Ik werd snel geholpen en het wespennest is snel en professioneel verdelgd. na 2 uur was er geen wesp meer te bekennen en nu een paar weken later zijn ze nog steeds weg

Monique van garderen

Ondanks de drukte kwamen ze toch vrij snel , netjes op tijd en een professionele aanpak en ook nog eens een hele aardige meneer

Yolanda

Super goede ervaring, snelle service.
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.
En ook vriendelijk en keurig op tijd op locatie.
Na 1 dag al geen wesp meer te zien.

L.M. Schalkx

Een prima organisatie, na mijn melding is er snel en adequaat gereageerd.

A.C.Schimmel

We hebben een snelle reactie gehad en de bestrijding bedrijf was er op de afgesproken tijd en heeft het keurig afgehandeld wij zijn dik tevreden

Evert Jan Willem Goedemans

Prima, klus geklaard