Ruud Wennekes

Snelle services en snel bestreden en ook nog eens een leuke vrouw die dit kwam doen.

Paap

Wespennest
Snelle service klant vriendelijk een goede aanrader

Marianne Mekken

Uiterst vriendelijk en zeer vlot een afspraak kunnen maken. Goede uitleg en garantie op - indien nodig- nogmaals een gifspuit.

LJ de Jong

Prima en effectief een wespennest bestreden, vlotte en vriendelijke service.

G. Sloot

Snel en heel vriendelijk geholpen en het belangrijkste natuurlijk het probleem ( wespennest) is opgelost!

Aline Zuidema

Heel vlot geholpen en vriendelijke mensen

D.H.Snel

Wij zijn prima geholpen en hebben geen last meer van wespen. Maandag gebeld en dinsdagmiddag zijn de wespen onschadelijk gemaakt

dhr O. Folkerts

Bestrijdingsbrigade gebeld ivm wespennest. Nog dezelfde dag vlot en deskundig opgelost! Wespen weg, ben er blij mee.

Wopkje

Wespennest achter in de tuin. Binnen 10 minuten was de klus geklaard. Top!

Jantje Dijkstra

Fijn bedrijf dat je snel helpt. Communicatie verliep vlot. Ik kreeg niet gelijk contact, maar kon de voicemail inspreken en werd niet heel veel later al terug gebeld. Ze hadden het enorm druk, maar... Fijn bedrijf dat je snel helpt. Communicatie verliep vlot. Ik kreeg niet gelijk contact, maar kon de voicemail inspreken en werd niet heel veel later al terug gebeld. Ze hadden het enorm druk, maar dachten fijn mee in oplossingen en uiteindelijk snel geholpen.
Fabiola Vast kwam langs namens de Bestrijdingsbrigade voor het verhelpen van een wespennest. Fijn en vriendelijke vrouw die uitleg gaf over het proces.