PvH

Goede service, professioneel en vriendelijk.

Nancy Schot

Sinds een aantal weken knisperend geknaag naast het dakraam. Contact opgenomen met TOB, Fabiola Vast Bestrijdingstechnicus. Ze wist direct te melden dat het om een stratende wespennest ging. Wij... Sinds een aantal weken knisperend geknaag naast het dakraam. Contact opgenomen met TOB, Fabiola Vast Bestrijdingstechnicus. Ze wist direct te melden dat het om een stratende wespennest ging. Wij zijn zeer tevreden over aanpak. Ze handelde snel en accuraat en stond binnen no time weer buiten. We krijgen garantie op het geleverde werk. Indien er na een week nog wespen rondvliegen dan komt ze terug hiervoor.

Henk Soomers

Uitvoering conform afspraak. Vriendelijke medewerkster gaf ook duidelijke uitleg.

Serry

Na dat ik contact had opgenomen, nog dezelfde dag geholpen. Een supersnelle actie en wij zijn heel tevreden. Bedankt

Anna

Goed, vriendelijk en snel geholpen, mevrouw weet waar ze het over heeft.

Sjaak

Goede service, snel, professioneel en vriendelijk.

Paul P.

Wij hadden een beginnend wespennest bij de regenpijp vlak naast de voordeur. Gebeld met "De Bestrijdingsbrigade". Na één uurtje werd terug gebeld dat ze er met een paar uur zouden zijn. Daarna is er... Wij hadden een beginnend wespennest bij de regenpijp vlak naast de voordeur. Gebeld met "De Bestrijdingsbrigade". Na één uurtje werd terug gebeld dat ze er met een paar uur zouden zijn. Daarna is er flink gespoten en kennelijk was dit voldoende want we hebben geen wespen meer gezien. Helemaal top en bedankt voor de snelle actie.

Fenneke Holst

Hele snelle service en netjes geholpen. Mocht het weer nodig zijn, dan bel ik ze weer!

Super snel en deskundig van wespennest af geholpen
En het nodige advies wat verder te doen toppie

Patricia Coers

We hadden een wespennest onder een dakpan vlakbij de nok van het dak.
We hadden een wespennest onder een dakpan vlakbij de nok van het dak.
De bestrijdingsdame was snel ter plaatse (dag volgend op de melding), zeer deskundig en dienstverlenend. Heeft zelfs nog even op zolder gekeken of het wespennest zich daar naartoe had uitgebreid (gelukkig niet).