Snel en zeer goed geholpen. Uiterst klantvriendelijke medewerker. Adequaat verholpen.
T
Super snel en vriendelijk geholpen om de wespennest te verwijderen.
m.Rive
Dikke tien voor Fabiola Vast! Afspraak gemaakt de dag ervoor, vriendelijk en snel gemaakt door Wilma. Fabiola neemt de tijd om de klacht te onderzoeken, werkt zorgvuldig en zeer netjes, is kundig en...Dikke tien voor Fabiola Vast! Afspraak gemaakt de dag ervoor, vriendelijk en snel gemaakt door Wilma. Fabiola neemt de tijd om de klacht te onderzoeken, werkt zorgvuldig en zeer netjes, is kundig en vriendelijk. Kortom een prettige ervaring.
Marion Coenen
Snelle actie, alleraardigste en kundige dame die de wespen in een mum van tijd heeft bestreden.
Bockting
Ik zag rond 12 uur wespen bij mijn deur en om 18.00 uur stonden ze al voor de deur om de wespen te verwijderen. Zo fijn deze snelle manier van handelen. Nu met dit mooie weer durven wij weer...Ik zag rond 12 uur wespen bij mijn deur en om 18.00 uur stonden ze al voor de deur om de wespen te verwijderen. Zo fijn deze snelle manier van handelen. Nu met dit mooie weer durven wij weer rustig buiten te zitten. Zeker een aanrader.
Mikko
Wespennest. Direct gebeld en binnen 24 uur geholpen. Na een uur geen wesp meer gezien.
Sander van der Harst
Gemakkelijk contact met wespenbestrijder uit de buurt. Probleem werd snel verholpen.
Marianne Pashley
Zeer professioneel, dezelfde middag nog bij mij thuis langs geweest. Binnen een paar uur geen last meer van de wespen. Fijn dat als het nodig mocht wezen dat ze garantie geven dat ze...Zeer professioneel, dezelfde middag nog bij mij thuis langs geweest. Binnen een paar uur geen last meer van de wespen. Fijn dat als het nodig mocht wezen dat ze garantie geven dat ze kosteloos weer terugkomen.
Sandra
Ze zijn binnen 24 uur bij je, erg vriendelijk en werken snel.
Kjeld Verboom
Zeer goed, verwijderde de wespennest zonder te wespen direct te doden. Ging voor de meest vriendelijke oplossing voor mens en dier