Heel eenvoudig! Snel geholpen na een telefoontje. Ook de behandeling om de wespennest weg te halen verliep zeer vlot.
C.G.M. Kooi
Zeer vriendelijk en informatief, het wespen probleem is heel goed opgelost.
Peter Velsen
Supersnel ter plaatse, vriendelijk en vakkundig geholpen!
Raymond Eimers
Zeer goed advies en uitgelegd om de plaag te voorkomen
Claudia
Snel en uitleg gekregen over de manier van bestrijden. Gebeld en direct de volgende dag een afspraak.
Frints
Ik had een paar nestjes Franse Veldwespen onder de dakpannen, gebeld en binnen een dag bestreden. Zeer tevreden!
Soheiba
Advies wat we kregen vonden we erg fijn.
Masha
Super goed
Jc evers
Prima ervaring Fabiola was zeer vriendelijk en deskundig, zowel in het uitzetten van doosjes als adviezen over de buitenmuur dichten met spouwssafes. Een aanrader.
J evers
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Zeer snel na het maken van een afspraak, binnen circa 2 tot 3 uur, was Fabiola al ter plaatse. Een zeer voorkomende en kundige vrouw. Ze heeft hier de sporen van...Mijn ervaringen zijn zeer positief. Zeer snel na het maken van een afspraak, binnen circa 2 tot 3 uur, was Fabiola al ter plaatse. Een zeer voorkomende en kundige vrouw. Ze heeft hier de sporen van de muizen gecheckt en lokdoosjes geplaatst op strategische punten. Alle vragen werden vriendelijk en deskundig beantwoord. Een goed bedrijf!