PD

Informatie op website klopt niet

M. Westland

Na een telefonische afspraak, correct en doeltreffend een wespennest verwijderd. Helemaal top!

M. J. Hoogendoorn

Vakkundige expert op huisbezoek. Ging direct aan de slag en gaf goede praktische tips om openingen voor muizen te blokkeren en af te dichten. Na 1 week was het probleem opgelost.

Perry

Fabiola is erg deskundig en vriendelijk. Heeft ons goed geholpen bij het controleren op muizen.

j.de.Bruin

J.de.Bruin
J.de.Bruin
Woensdag 27/10 gebeld donderdag 28/10 half 2 was Fabiola er al en heeft binnen een half uur het wespen nest bestreden zeer bekwaam, ik ben heel erg tevreden over de werkwijze snel en adequaat.

van haeren

Directe antwoorden op concrete vragen en een heel goed advies !

Koos

De Bestrijdingsbrigade was goed bereikbaar, kon snel langskomen en heeft ons probleem (overlast van wespen) snel en effectief opgelost. No nonsens, doen wat ze beloven.

Klinkert

Heel fijn dat u zo snel bij ons kon zijn, en ons van het probleem heeft verlost , heel erg bedankt

Massage van Marlies

Wat een snelle service. Ik belde voor een wespennest en een uur later stond er een hele aardige dame die het nest vakkundig heeft aangepakt. Echt een aanrader.

fam. van Vliet

Geweldig, ons wespennest is mooi verdwenen en kunnen wij rustig langs ons huis lopen.