Zeer goede en adequate bestrijders. Hadden een wespennest in het dak. ware er binnen24 uur. Top geholpen. Netjes en deskundig en tegen een marktconforme prijs
Ida van Zwienen
Fijn geholpen. We kregen goede uitleg over de wespen. Erg interessant! Ook goede uitleg over wat er gedaan werd en waarom.
Ivo
Wat een goed bedrijf. Gisterenochtend gebeld dat wij een wespennest hadden. Heel fijn geholpen aan de telefoon door een vriendelijke dame. Ze hadden zelfs dezelfde dag plek. Super snelle service en...Wat een goed bedrijf. Gisterenochtend gebeld dat wij een wespennest hadden. Heel fijn geholpen aan de telefoon door een vriendelijke dame. Ze hadden zelfs dezelfde dag plek. Super snelle service en nergens meer last van. Echt top service.
TOB Totaal Ongedierte Bestreiding
Het bedrijf heeft zeer zorgvuldig de werkzaamheden uitgevoerd
André
Na twee keer gestoken te zijn door wespen uit een wespennest in het gazon, zaterdags gebeld en maandag middag heeft Fabiola het wespennest grondig en in één behandeling volledig uitgeschakeld,...Na twee keer gestoken te zijn door wespen uit een wespennest in het gazon, zaterdags gebeld en maandag middag heeft Fabiola het wespennest grondig en in één behandeling volledig uitgeschakeld, geweldig !! Geen wesp meer te zien !!
Wink Abbink
Razensnel, binnen drie kwartier, reed de wagen voor. We zijn geweldig geholpen met het verwijderden van een wespennest en zeker 100 rondvliegende wespen!
Martha M
's Middags gebeld omdat ik al een paar dagen wespen in en uit holtes onder onze dakpannen zag vliegen. Binnen een uur stond Fabiola op de stoep: we hadden last van de Franse veldwesp. Lastig te...'s Middags gebeld omdat ik al een paar dagen wespen in en uit holtes onder onze dakpannen zag vliegen. Binnen een uur stond Fabiola op de stoep: we hadden last van de Franse veldwesp. Lastig te bestrijden omdat die meerdere platte nesten maakt. Ze heeft meteen gif gespoten op een aantal plekken en de dakramen op zolder gecontroleerd. Daarbij hadden we ook nog een leuk gesprek. Top dus!
Floris
Under Control Zuid-Holland
Snel ter plaatse en direct adequaat geholpen, terwijl het te verwijderen wespennest op een moeilijk bereikbare plaats zat.