Ursula

Mijn dochter is fantastisch geholpen in de Bruidshoek. Je krijgt een beetje "Say Yes To The Dress"gevoel. Erg leuk voor de aanstaande bruid en moeder. Mijn enigste opmerking is dat het fijn zou zijn... Mijn dochter is fantastisch geholpen in de Bruidshoek. Je krijgt een beetje "Say Yes To The Dress"gevoel. Erg leuk voor de aanstaande bruid en moeder. Mijn enigste opmerking is dat het fijn zou zijn als de Bruid bij haar vervolg afspraken ooknog door dezelfde medewerker geholpen zou worden. Ik weet dat dit veel van de dames vergt maar het zal een kwestie van planning zijn. Ondanks dat jullie volgens dezelfde lijn werken, verschillen jullie enorm van elkaar.

Klantvriendelijkheid, enthousiasme, expertise, rust bewaren ondanks uitlopen, aankleding winkel, aanstaande bruid blijft in het middelpunt staan, goed luisteren,

Jolanda

Wat een fantastische ervaring! Een prachtige zaak met een hele ruime keuze en hele vriendelijke, meedenkende en behulpzame medewerkers. Ik heb mijn droombruidsjurk gevonden op zaterdag 7 april. Na... Wat een fantastische ervaring! Een prachtige zaak met een hele ruime keuze en hele vriendelijke, meedenkende en behulpzame medewerkers. Ik heb mijn droombruidsjurk gevonden op zaterdag 7 april. Na een gezellig ontvangst met een kopje thee zijn we begonnen met passen. Ik werd geholpen door Claudia en ze heeft me echt fantastisch geadviseerd en geholpen. Niets was te veel en ik vond het heel fijn dat ik meerdere jurken heb mogen passen. Samen met haar heb ik mijn droomjurk gevonden. In 1 keer geslaagd bij De Bruidshoek.

Mooie zaak met een ruime keuze en een gezellige sfeer.
Fantastische medewerkers; meedenkend, vriendelijk en heel behulpzaam.
Ze weten precies wat jij wilt en wat mooi bij jou staat....
Mooie zaak met een ruime keuze en een gezellige sfeer.
Fantastische medewerkers; meedenkend, vriendelijk en heel behulpzaam.
Ze weten precies wat jij wilt en wat mooi bij jou staat.

Hele fijne zaak. Ze nemen de tijd voor je.

-nemen de tijd
-luisteren naar klant

Nemen fijn de tijd voor je en voelen snel aan welke jurken wel of niet

- super klantvriendelijk
- zeer deskundig

Irene

Zaterdag 07-04-‘18 heb ik mijn droombruidsjurk gevonden bij de Bruidshoek. Na een hartelijk ontvangst met een kopje thee is de zoektocht begonnen. Ik werd geholpen door Kim en ik had geen betere... Zaterdag 07-04-‘18 heb ik mijn droombruidsjurk gevonden bij de Bruidshoek. Na een hartelijk ontvangst met een kopje thee is de zoektocht begonnen. Ik werd geholpen door Kim en ik had geen betere hulp kunnen krijgen. Ze luisterde erg goed naar mijn wensen en ze gaf mij een heel fijn en prettig gevoel. Ook het andere personeel was heel klantvriendelijk en voor mijn gevoel oprecht geïnteresseerd in mijn zoektocht.

De interesse en klantvriendelijkheid van het personeel en medewerkster Kim!!!

Sylvia

Ik ben super blij dat ik bij de Bruidshoek terecht ben gekomen. Alle medewerkers super vriendelijk! Dit was voor mij een reden om hier mijn jurk te halen.

Marije van Schie

Wouw, wat ben ik goed geholpen. Ten eerste al bij de outlet, waar ik het niet kon vinden en me adviseerde naar de bruidshoek te gaan omdat daar, wat ik in me hoofd had wel hing + mijn budget daar... Wouw, wat ben ik goed geholpen. Ten eerste al bij de outlet, waar ik het niet kon vinden en me adviseerde naar de bruidshoek te gaan omdat daar, wat ik in me hoofd had wel hing + mijn budget daar ook toereikend voor was. Ik vond het enorm spannend om jurken te gaan passen vooral in de bruidhoek (dit voelde toch als het eggie) maar de dame die mij hielp stelde me enorm op mijn gemak en had alle tijd voor me, was eerlijk over jurken die me niet mooi stonden. Gaf me genoeg tijd om de jurk te voelen en er mee rond te lopen. Echt een ervaring en dag om nooit meer te vergeten. Bedankt.

De enthousiasme van het personeel.
De tijd die ze voor je nemen

Sanne

Wie had gedacht dat ik bij de eerste winkel zou slagen voor mijn trouwjurk!!!

Wie had gedacht dat ik bij de eerste winkel zou slagen voor mijn trouwjurk!!!

Via aanbeveling van een collega kwam ik bij de Bruidshoek terecht. Fijn contact via de telefoon en bij de afspraak heel prettig geholpen. Ik ben maar 1,64 en ik verzuip al snel in een jurk. Ze hielp me de juiste jurk te vinden door naar mijn wensen te luisteren en te kijken wat er bij mijn lengte en figuur past. Na 10 jurken verder kon ik zeggen; YES TO THE DRESS!

Goed geluisterd en prettige omgang met mensen

Evita

Prettige, professionele en geïnteresseerde medewerkers.

Medewerkers die wensen van bruid omzetten in de perfecte jurk