Persoonlijk, vriendelijk en meedenkend. Hele leuke ochtend gehad, prachtig jurken mogen passen en geslaagd. De begeleiding was zeer prettig en persoonlijk.

Persoonlijk! Heel prettig, en alles in goed overleg.

Kim

Echt een fantastische ervaring. Je wordt echt uitmuntend geholpen. En ze is pas tevreden als jij tevreden bent. Haalt alles uit de kast om de jurk van je dromen te vinden voor je!

Hoe fijn je geholpen wordt .

Maike Hoek

Super goede pas sessie gehad met Jooske! Helemaal hoe ik het wilde en ze was super relaxt. Ook nog eens DE jurk gevonden!

Erg persoonlijk, easy going, keken naar wat bij je past!

Van te voren kreeg ik kaarten thuis gestuurd om te sturen naar de personen die mee kwamen, ontzettend leuk!
In de zaak zijn wij ontzettend goed geholpen, lief, enthousiast, ontzorgt,...
In de zaak zijn wij ontzettend goed geholpen, lief, enthousiast, ontzorgt, luistert goed, heel fijn!

Communicatie, enthousiastme, luisteren naar wensen, fijne sfeer, top!

Mandy de Gier

Het was een hele speciale middag die vanaf dat we binnen liepen al vertrouwd aanvoelde, er werd goed meegedacht en echt naar mij wensen geluisterd. Ze voelde mij echt goed aan en kwam daardoor al... Het was een hele speciale middag die vanaf dat we binnen liepen al vertrouwd aanvoelde, er werd goed meegedacht en echt naar mij wensen geluisterd. Ze voelde mij echt goed aan en kwam daardoor al snel met mijn droomjurk aanlopen.

Heel profesioneel personeel. Die echt met een paar woorden genoeg wisten. En mij op mijn gemak kon tellen. En zo al snel vertrouwd aanvoelde. Fijn dat er een eigen plekje was zodat je echt het idee... Heel profesioneel personeel. Die echt met een paar woorden genoeg wisten. En mij op mijn gemak kon tellen. En zo al snel vertrouwd aanvoelde. Fijn dat er een eigen plekje was zodat je echt het idee had dat je er alleen was. Leuk dat er daarna nog tijd was voor een drankje dat maakt het wel echt af.

Hele fijne ervaring om mijn bruidsjurk uit te zoeken!

Service is top!

Patricia

Zeer goed geholpen, veel keus, en zeker niet opdringerig. Fijne en proffesionele zaak!

Je ziet dat er ervareing is aan het personeel en indeling van de winkel.

Balou

Super leuk geholpen. Ze zorgen er echt voor dat het een ontspannen sessie is.

Heel leuk personeel en een brede collectie. Alles is mogelijk.

Monique

In 1 woord super. Leuke ontvangst, wij kwamen zonder afspraak binnen gewoon om even een idee een gevoel te krijgen. We werden rondgeleid en er werd rijd gemaakt om naar mijn wensen te kijken. En ik... In 1 woord super. Leuke ontvangst, wij kwamen zonder afspraak binnen gewoon om even een idee een gevoel te krijgen. We werden rondgeleid en er werd rijd gemaakt om naar mijn wensen te kijken. En ik mocht ook gelijk passen. Helemaal leuk en allemaal heel aardig en vriendelijk en bovenal eerlijk.

Vriendelijk eerlijk en een mooie uitstraling

Heel gemoedelijk, geen strenge regels zoals je mag de jurken niet aanraken, je mag niet met je koffie lopen, je mag geen foto's maken. Zo een ervaring heb ik in een andere salon gehad, was niet fijn.

Je kan jezelf zijn, je wordt heel familiair behandeld, dat is heel fijn.