Wij zijn uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Ik ben heel erg blij met mijn jurk!
Persoonlijke aanpak, fijne ruime winkel met privacy voor iedere bruid
Persoonlijke aanpak, fijne ruime winkel met privacy voor iedere bruid
Veel respect voor de klant
Klantvriendelijk
Netjes en eerlijk
Zeer vakkundige én enthousiaste mensen. Veel sensitiviteit wat ook nodig is bij zo'n moment waarbij smaak, familie relaties en emoties door elkaar heen lopen. En ruime keuze.
Beste Rianne,
Dankjewel voor je mooie review en wat vervelend om te horen dat de extra 'spoedkosten' wat rauw op je dak zijn gevallen. Wij vinden het juist heel belangrijk om transparant te...
Zeer mooie kleding en transparant personeel mbt de prijs.
De medewerkster die ons hielp was heel aardig en hielp goed mee met werken aan een mooi pak.
Er werd de tijd voor mij genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Hierdoor uiteindelijke DE jurk gevonden!
Vriendelijk geholpen, namen alle tijd, mogelijkheden wat betreft vermaken bruidsjurk, leuke kaarten ontvangen.
Hoewel het op zaterdag druk is in de winkel, merk je daar niets van. De ruimte is zo ingedeeld, dat je lekker onderling en redelijk privé zit.
Er werd goed geluisterd en meegedacht. Eerlijk advies. De verkoopster hield rekening met de lokatie waar we gaan trouwen. Slim! Want dat zegt al veel over de stijl en sfeer waar we van houden.
Ik werd geholpen door een goede en vriendelijke verkoopster. Ze had echt aandacht, was prettig in de omgang, gaf me de tijd om mijn mening te vormen en te bespreken en kon goed inschatten wat bij...