Corrie Hoek

Ik heb er mijn jurk gevonden, hij is helemaal op mijn lichaam gemaakt. minpunten vond ik dat ik steeds een andere adviseuse had. en ik moest wel tot vier keer terug omdat de jurk steeds niet goed was

ik vond de online collectie erg fijn. ik wist wat er was wat de prijs ongeveer was. dit heeft voor mij de doorslag gegeven om naar de Bruidshoek te gaan

Liza van der Meer

De bruidsjurk uitzoeken was een feestje! 3 jurken geselecteerd op de website, op basis van de plus en minpunten van deze jurken kwam de verkoopster met de 4e jurk & daar was het magische moment!... De bruidsjurk uitzoeken was een feestje! 3 jurken geselecteerd op de website, op basis van de plus en minpunten van deze jurken kwam de verkoopster met de 4e jurk & daar was het magische moment! Wauw, fantastisch! Ze nemen de tijd voor je en maken er een beleving van, super vriendelijke medewerkers allemaal. Cappuccino met hartjes erin, grote kleedruimte met zitje & met z'n allen met bubbels geproost. Fijn dat ze ook schoenen, lingerie en accessoires hebben zodat je het in het geheel kan passen. Bij alle vervolgafspraken ging ik ook met een grote glimlach de deur uit. Mijn man heeft zijn trouwkostuum ook hier vandaan en dat was ook allemaal perfect geregeld!

Professioneel en deskundig advies. Ze nemen de tijd voor je en gaan alleen voor het allerbeste.

Ik ben prettig ontvangen bij de Bruidshoek. Het is een mooie winkel met veel mooie keuzes. Het personeel is vriendelijk en aardig, stelt je op je gemak.Toch verschilt het wel, sommige collega's zijn... Ik ben prettig ontvangen bij de Bruidshoek. Het is een mooie winkel met veel mooie keuzes. Het personeel is vriendelijk en aardig, stelt je op je gemak.Toch verschilt het wel, sommige collega's zijn wat over enthousiast, ik zou hierin wat minder zijn. Want het is nogal een happening, soms is het ook een spannende ervaring en is het fijn om hieraan rustig en relax te beginnen.

Veel keus, hele mooie winkel, communicatie is sterk en erg goed. Mooie kwaliteit jurken.

Sanja

Goed geholpen en een prachtige jurk kunnen vinden!

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd

Esther Groenendijk

Ik heb ieder moment genoten bij de Bruidshoek. Van alle aandacht bij het uitzoeken, de eerlijkheid, het meedenken. En na het kopen van de jurk kwamen de meerdere passessies. Meerdere omdat de jurk... Ik heb ieder moment genoten bij de Bruidshoek. Van alle aandacht bij het uitzoeken, de eerlijkheid, het meedenken. En na het kopen van de jurk kwamen de meerdere passessies. Meerdere omdat de jurk niet gelijk perfect zat en er was niets te gek om dit toch voor elkaar te krijgen. Ik voelde me iedere keer weer heel byzonder en dat kwam met name door Bionda. Een fantastische verkoopster die me door het hele traject van bruid worden heen geloosd heeft.

Veel aandacht voor jouw wensen. Door de verkoopster, maar ook de coupeuses.

Esther

Goede service. Alle tijd voor je als je er bent. Doen er alles aan om de perfecte jurk voor je te vinden/maken.

Veel geduld en aandacht

Het uitzoeken van mijn bruidsjurk was echt een feestje dankzij de professionals van de Bruidshoek. Mijn wensen werden volkomen begrepen. Ik heb intens genoten van alle bezoekjes.

Persoonlijke aandacht, inzicht in wensen, grote collectie, fijne sfeer

D de Jong ( vrindin van Ada Stoppelenburg)

Het was een geweldige ervaring. Vriendelijke mensen en super lief geholpen. Ik zou de bruidshoek bij iedereen aanbevelen. Heb ik ook al gedaan.

De warme uitstraling van het personeel.

Hanan Loukili- El Bouk

Ik heb me nooit zo thuis gevoeld in een winkel zoals het geval was bij de Bruidshoek! Echt zonder overdrijven een top winkel met top mensen. Ging met plezier vanuit Lelystad naar Leiden... Ik heb me nooit zo thuis gevoeld in een winkel zoals het geval was bij de Bruidshoek! Echt zonder overdrijven een top winkel met top mensen. Ging met plezier vanuit Lelystad naar Leiden rijden...Verder heb ik genoten van mijn jurk. Zo mooi was die en alleen maar complimenten gehad. Dank j

Iedereen die me geholpen heeft is proffesioneel, eerlijk in haar advies en super aardig!

Wouter

Top service en zeer veel keus.

Vriendelijke service