Nienke

De bruidshoek bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die altijd voor je klaar staan en qualiteit leveren.

Erg klant gericht.

Geen leuke ervaring!

Reactie De Bruidshoek:

Beste Anouk Vos,
Beste Anouk Vos,
Bedankt voor het schrijven van een review over de afspraak van je zus Denise. Wij noteren altijd alles over onze afspraken en wij hebben de afspraak echter anders ervaren. Jullie kwamen met een hele grote groep en Denise had een bepaald beeld voor zich waar wij inderdaad in haar maat minder keus in hebben (dit heeft met onze inkopen te maken)... Om jullie niet met 10 dames gelijk weg te sturen, jullie hebben allemaal vrij genomen, heeft Ellen toch haar best gedaan om een zo goed mogelijk beeld te creƫren wat in onze ogen en volgens ons in die van Denise ook zo goed als mogelijk is gelukt. Helaas is DE jurk niet gevonden en dat kan natuurlijk gebeuren. Wij vinden het erg jammer dat jij/jullie de afspraak anders hebben ervaren en wensen jullie uiteraard heel veel plezier tijdens de grote dag.
Met vriendelijke groet
Bart van de Bruidshoek

Jenneke Weijermars

Halverwege mijn zwangerschap een jurk uit gaan zoeken om een jaar later in te kunnen trouwen. Nooit gedacht dat ik op dat moment zo snel een mooie jurk uit zou kiezen. Met behulp van de ideetjes van... Halverwege mijn zwangerschap een jurk uit gaan zoeken om een jaar later in te kunnen trouwen. Nooit gedacht dat ik op dat moment zo snel een mooie jurk uit zou kiezen. Met behulp van de ideetjes van thuis en hun ervaring had ik bij jurk 4 al gelijk het "YES" momentje.. Dit werd natuurlijk gevierd met een borrel en in mijn geval een glaasje limonade, haha ;-) Ook de vervolgafspraken voelde fijn en ook hier werden wij steeds goed geholpen. Al met al een super ervaring!!

vriendelijke mensen, denken altijd mee voor oplossingen bij eventuele problemen

Anne

Ik was er vrij snel uit welke jurk ik wilde. De eerste die ik paste, voelde gelijk goed. Daarna ben ik nog 3 keer langs geweest om te zorgen dat de jurk ook echt perfect zat. De bruidshoek weet... Ik was er vrij snel uit welke jurk ik wilde. De eerste die ik paste, voelde gelijk goed. Daarna ben ik nog 3 keer langs geweest om te zorgen dat de jurk ook echt perfect zat. De bruidshoek weet precies wanneer jij je goed voelt bij een bepaalde jurk en het is hun er alles aan gelegen dat de jurk uiteindelijk perfect zit. Elke keer dat ik kwam was een feestje! Dank jullie wel!

Doorzettingsvermogen. Ze geven niet op totdat de jurk perfect zit.

In eerste instantie prettig, later wat minder.

Persoonlijke benadering

Heel goed! Fijn, kundig en geduldig

Meity

Van meerdere inmiddels getrouwde bruiden had ik De Bruidshoek geadviseerd gekregen. Na het bezoeken van de website was ik meteen enthousiast. Heel vriendelijk, klantgericht en uitnodigend. Ook vond... Van meerdere inmiddels getrouwde bruiden had ik De Bruidshoek geadviseerd gekregen. Na het bezoeken van de website was ik meteen enthousiast. Heel vriendelijk, klantgericht en uitnodigend. Ook vond ik het een voordeel dat ik in deze bruidszaak meteen de schoenen, lingerie en andere accessoires kon kopen. Deze kon ik dan direct bij de jurk passen. Wel zo handig.
Ik werd bijzonder vriendelijk en geduldig geholpen. Zowel bij mijn eerste bezoek als bij de pasafspraken. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik moest opschieten of snel een keuze moest maken. Overal werd de tijd voor genomen.

Ruime keuze, klantvriendelijkheid, geduld, professionaliteit, goede begeleiding.

Robin

De Bruidshoek biedt een prettige sfeer, waar tijd en ruimte voor je wordt gemaakt en je professioneel wordt geadviseerd.

De Bruidshoek is erg goed bereikbaar voor bruiden in de stress. Ze beantwoorden je vragen, adviseren en denken graag met je mee. Erg prettig!

De marco

Fantastische zaak
Fantastische zaak
Schoondochter een mooie bruidsjurk gekocht, maar helaas 1 maand na aankoop krijgt ze het trieste bericht dat ze acute leukemie heeft, dus bruiloft volgend jaar kan niet door gaan.
Telefonisch contact gehad met de bruidshoek en deze geven een waardebon voor het aanbetaalde bedrag en als alles meezit mag ze over 1 of 2 jaar weer een passessie doen!
Loopt het niet goed af, krijgt ze haar geld terug( waar we niet aan denken)!
Goede zaak!!

Marlies

Mijn ervaring met de bruidshoek is heel positief! Ik werd heel goed geholpen door Miranda en was erg blij met haar. Ze gaf geen uitgesproken mening voordat ik zelf een mening had gevormd.