Michelle Abeling-Willems

Een geweldig bedrijf, met een ontzettend fijne medewerkers!
Prachtige jurken, en een super service!

Heel erg fijn en goed geholpen! Goede service, en er word goed geluisterd!

Mooie grote collectie en winkel. Er mochten veel mensen mee naar de afspraak. Het is fijn dat je van te voren op de website al kan aangeven welke jurken je wilt passen.

Er mogen veel vrienden en familieleden mee. Er mogen gewoon foto's gemaakt worden.

Ik ben fantastisch geholpen met het uitzoeken van mijn bruidskostuum. Het is een prachtig pak waarover ik veel complimenten heb ontvangen. Bedankt voor de vriendelijke en uitstekende service!

Geweldige en persoonlijke service

Een warme ontvangst en onvermoeibare verkoopsters. Het klikte niet met allemaal even goed, maar dat is persoonlijk. Het is geweldig dat ze er bij de Bruidshoek alles aan doen om jouw jurk perfect te... Een warme ontvangst en onvermoeibare verkoopsters. Het klikte niet met allemaal even goed, maar dat is persoonlijk. Het is geweldig dat ze er bij de Bruidshoek alles aan doen om jouw jurk perfect te maken. Ieder detail klopte uiteindelijk. Voor echte kwaliteit moet je hier zijn. Ook het atelier is geweldig en werkt gedetailleerd en heel netjes.

Vriendelijke ontvangst en deskundig personeel

Vriendelijk personeel

Eerste 2 keer prima geholpen en veel aandacht. Daarna iedere keer een andere medewerker en even snel, snel, snel.

Bij uitzoeken veel aandacht en tijd

marcel

Ze hebben in mijn ogen alles goed onder controle. Mooie pakken en bruidsjurken. Eigenaar ook erg vriendelijk en nam mijn zoontje mee rond in de winkel en atelier. btw de rest was ook erg vriendelijk/

alles goed georganiseerd en nemen rustig de tijd voor je.

R. de Kort

Goed, hele speciale eerste ervaring met een glaasje bubbels. Ik voelde me heel speciaal. Ik was niet van plan direct de knoop door te hakken maar door het vriendelijke personeel en het mooie pak was... Goed, hele speciale eerste ervaring met een glaasje bubbels. Ik voelde me heel speciaal. Ik was niet van plan direct de knoop door te hakken maar door het vriendelijke personeel en het mooie pak was er geen weg meer terug.
Ik vond wel dat de pantalon "verplicht" wijd werd gehouden. Het was niet in verhouding met het mooie getailleerde gilet en colbert. Na 3 maal vermaken was hij nog te wijd. Uiteindelijk extra verstevigd en mooi getailleerd maar als tip wil ik graag meegeven dat het niet meer van deze tijd is dat een broek lubbert en de vorm van benen er niet in te zien is.

Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en hele mooie stoffen

Joyce Eggink- Visser

Bruidshoek is een mooie winkel met een uitgebreide collectie. De verschillende hoekjes in de winkel geven privacy zodat je daar in alle rust tot een goede keuze kunt komen. Ook al dacht ik van te... Bruidshoek is een mooie winkel met een uitgebreide collectie. De verschillende hoekjes in de winkel geven privacy zodat je daar in alle rust tot een goede keuze kunt komen. Ook al dacht ik van te voren dat ik wist wat ik wilde, heeft de medewerkster mij verschillende modellen laten passen, zodat ik ook daadwerkelijk kon voelen en zien hoe zo'n model mij stond. Dit was erg prettig om zo te filteren tot (voor mij) de perfecte bruidsjurk. En die heb ik gevonden bij de Bruidshoek!

Ruime keuze uit een mooie collectie.

Leannne Slappendel

25-08-2017 zijn wij getrouwd het was een fantastische dag mijn jurk zat geweldig en wat hebben jullie mij fijn geholpen niets was te veel voor jullie het was een hele fijne en leuke ervaring om... 25-08-2017 zijn wij getrouwd het was een fantastische dag mijn jurk zat geweldig en wat hebben jullie mij fijn geholpen niets was te veel voor jullie het was een hele fijne en leuke ervaring om nooit meer te vergeten...

Er werd alle tijd genomen om mijn jurk uit te zoeken het was even zoeken maar stapje voor stapje zijn we bij mijn droom jurk gekomen