Hele prettige winkel waar ontzettend fijne mensen werken. De dames hebben veel ervaring en dat maakte dat ik vanaf het begin een goed gevoel had en er vertrouwen in had dat se jurk perfect zou... Hele prettige winkel waar ontzettend fijne mensen werken. De dames hebben veel ervaring en dat maakte dat ik vanaf het begin een goed gevoel had en er vertrouwen in had dat se jurk perfect zou zitten. En dat was het geval! De indeling van de winkel maakt dat je echt het gevoel hebt je eigen plekje te hebben. Leuk dat je altijd welkom wordt geheten met koffie of thee en een glaasje bubbels drinkt wanneer de jurk gekozen is!

Fijne indeling van de winkel waardoor je rust en echt een eigen plekje hebt
Super goede en zeer ervaren medewerkers, allemaal even vriendelijk en gezellig
Ruime collectie

Heel klantvriendelijk!!

Nemen absoluut de tijd voor je, kijken echt heel goed of de jurk past en gaan daarvoor tot het uiterste!!

E. Konings

Fijne zaak met vriendelijk personeel dat met veel zorg zorgt voor een perfecte jurk, plezierige pasmomenten en leuke aanloop tot de grote dag!

Vriendelijk en enthousiast personeel dat ook meedacht over de aankleding (schoenen) voor onze dochter

Erlinde

Hele prettige adviezen op een natuurlijke manier.

- Heel prettig personeel
- professioneel
- De jurk was niet meteen in de juiste maat, maar je kreeg direct voorrang om zo snel als mogelijk weer te komen passen
-Veel tips hoe je...
- Heel prettig personeel
- professioneel
-Veel tips hoe je tijdens de dag het beste met de jurk kunt omgaan

Jody Hoogeveen - Ligtenberg

Super fijn geholpen, aardige dames en bij de eerste pas werden er ook echt verschillende jurken gezocht die bij mijn smaak paste. Mooie winkel en veel keuze ook! Er wordt echt de tijd voor je... Super fijn geholpen, aardige dames en bij de eerste pas werden er ook echt verschillende jurken gezocht die bij mijn smaak paste. Mooie winkel en veel keuze ook! Er wordt echt de tijd voor je genomen en altijd persoonlijke aandacht, daarnaast goede tips en iedere keer weer fijn geholpen. Een aanrader dus!

Hele goede service, persoonlijke aandacht en je kunt altijd tussendoor terecht om even iets op te halen bijvoorbeeld.

Pauli Venekamp

De Bruidshoek heeft heel enthousiaste, aardige en kundige medewerkers/adviseurs! De collectie is ook groot genoeg. Heel fijne ervaring :-)

De medewerkers zijn kundig, heel aardig en enthousiast.

Rosita Meijer

Zeer tervreden

Ik kwam speciaal uit België naar De Bruidshoek om mijn droomjurk van Rembo Styling te passen. Bij het passen van de jurk was het meteen liefde op het eerste gezicht, de goede begeleiding versterkte... Ik kwam speciaal uit België naar De Bruidshoek om mijn droomjurk van Rembo Styling te passen. Bij het passen van de jurk was het meteen liefde op het eerste gezicht, de goede begeleiding versterkte alleen dit gevoel.

Persoonlijke en vriendelijke begeleiding, groot aanbod,... Ze hebben alles om de ideale bruidswinkel te zijn.

Nk

Gezellig , fijn en professioneel personeel. Erg behulpzaam en enthousiast.

Klant vriendelijkheid