Ik ben erg goed en persoonlijk geholpen. De meiden zijn behulpzaam en objectief!

Goede service!

Marjolein slaman

De bruidshoek is een super bruidsmode winkel goede service de dames die er werken zijn heel vakbekwaam en heel erg aardig! Kan niets anders zeggen dan dat ik deze winkel zeker zou aanraden!

Wordt goed geholpen en de dames zijn heel erg aardig en het is een gezellige sfeer!

Rianda

De Bruidshoek is zeker een aanrader om heen te gaan. Je wordt netjes geholpen, ze nemen de tijd voor je en alles is goed verzorgd. Ze zorgen dat je echt met je droomjurk de deur uit gaat en in mijn... De Bruidshoek is zeker een aanrader om heen te gaan. Je wordt netjes geholpen, ze nemen de tijd voor je en alles is goed verzorgd. Ze zorgen dat je echt met je droomjurk de deur uit gaat en in mijn geval was dat de eerste van de zeven a acht jurken. Vervolgens ben ik nog een paar keer terug geweest om de jurk bij te laten stellen en elke keer was het weer een hele fijne ervaring. Ze laten je pas de deur uitgaan als de jurk ook echt goed is!

Kennis, ervaring, gezellig, netjes en betrouwbaar

Judith van Doorn

Uitstekend. Zeer vriendelijke service, oog voor detail, eerlijk advies.

Vriendelijkheid en wanneer de adviseuse over iets twijfelde raadpleegde zij gelijk een collega.

De dames van De Bruidshoek begrepen precies naar wat voor type jurk ik op zoek was en hebben deze ook kunnen leveren. Ze waren geduldig, attent en begrepen dat het vinden van een bruidsjurk een... De dames van De Bruidshoek begrepen precies naar wat voor type jurk ik op zoek was en hebben deze ook kunnen leveren. Ze waren geduldig, attent en begrepen dat het vinden van een bruidsjurk een bijzonder moment is.

Bij de Bruidshoek nemen ze de tijd voor een bezoek en ook voor alle herhaalbezoeken. Ik voelde me welkom, goed begrepen en uitstekend geholpen.

Ik heb hier mijn bruidsjurk gekocht. De verkoopster dacht mee in mijn zoektocht naar de perfecte jurk. Zij zag wat ik in verschillende jurken mooi vond en bracht mij uiteindelijk de perfecte jurk!... Ik heb hier mijn bruidsjurk gekocht. De verkoopster dacht mee in mijn zoektocht naar de perfecte jurk. Zij zag wat ik in verschillende jurken mooi vond en bracht mij uiteindelijk de perfecte jurk! Zelf zou ik die van een plaatje nooit zo hebben uitgekozen. Fijn dat zij zag dat dit de perfecte jurk voor mij was!
Het vermaken van de jurk ging echt met zorg. Zo ben ik nog een keer extra komen passen omdat er nog wat kleine aanpassingen aan de jurk gedaan moesten worden. Dit was echter geen probleem. Er werd tijd voor vrij gemaakt om mijn jurk perfect passend te krijgen.

Veel aanbod in jurken
Medewerkers hebben kennis van hun vak

Linda de Bruine

Bij De Bruidshoek heb ik een meer dan schitterende trouwjurk, plus schoenen en accessoires gevonden.

De Internetsite van De Bruidshoek biedt een zeer groot scala aan jurken die in de winkel te verkrijgen zijn. Door via de site alle jurken reeds goed te kunnen bestuderen en een top drie te kunnen... De Internetsite van De Bruidshoek biedt een zeer groot scala aan jurken die in de winkel te verkrijgen zijn. Door via de site alle jurken reeds goed te kunnen bestuderen en een top drie te kunnen aanmaken, verliep de uiteindelijke keuze van de jurk in de winkel heel soepel.
De indeling van de winkel is geweldig: voor iedere bruid is er een eigen ruime plek met een pashok en een tafel waar familie/ vrienden aan kunnen zitten. Persoonlijk vond ik het helemaal geweldig om ook andere bruiden in hun jurken langs te zien lopen; iedereen stralend en mooi. Dat geeft een positieve, fijne sfeer.
Mijn zusje kon niet bij de eerste passessie zijn, maar speciaal voor haar kon ik een 'laat maar zien' afspraak maken. Dat betekende: 30 minuten om de jurk aan te doen en hem aan haar te showen. Super fijn leuk!

Tessa

Ik ben op een fijne manier geholpen. Duidelijke uitleg op vragen en de verkoopster dacht goed met me mee.

De jurk werd zorgvuldig afgemeten en kreeg goed advies rondom mijn wens om nog wat af te vallen voor de bruiloft.

Laura Bonkestoter

Het personeel is vriendelijk en stelt je op je gemak. Gelijk bij de eerste afspraak heb ik dankzij de goede begeleiding mijn droomjurk kunnen vinden. Wel vond ik het jammer dat ik geen mogelijkheid... Het personeel is vriendelijk en stelt je op je gemak. Gelijk bij de eerste afspraak heb ik dankzij de goede begeleiding mijn droomjurk kunnen vinden. Wel vond ik het jammer dat ik geen mogelijkheid kreeg om accessoires te passen, waardoor ik pas op een erg laat moment mijn jurk kon gaan combineren met bijpassende accessoires. Het was fijner geweest als de afspraken bijvoorbeeld een half uurtje langer hadden geduurd (dan was het iets minder gehaast geweest).

Op uitzondering van een afspraak is alles erg goed gegaan. De medewerkers waren erg vriendelijk en stelden je op je gemak. Ik voelde me daardoor erg prettig na elke afspraak.

Esther Hulskes-Schouten

Geweldige geholpen door Bruidshoek!

Goede, persoonlijke service.