Froukje de Wolf

Voor onze trouwerij in mei heb ik een prachtige jurk gekocht. De service, de adviezen, het contact en het werk aan de jurk heb ik als zeer positief ervaren! Absoluut geen spijt dat ik de jurk in... Voor onze trouwerij in mei heb ik een prachtige jurk gekocht. De service, de adviezen, het contact en het werk aan de jurk heb ik als zeer positief ervaren! Absoluut geen spijt dat ik de jurk in Leiden heb gekocht terwijl ik zelf in Haarlem woon :)

Klantgerichtheid

Goed, ik ben fijn geholpen.

Ik werd op een fijne manier geadviseerd. De Bruidshoek heeft een groot aanbod en veel verschillende stijlen.

Stefany van der ark - de Koning

Heel goed geholpen bij het maken van de keuze voor de bruidshoek. De eerste de beste jirk wss het geworden. Dus super geholpen zoals ik wilde.

Ja het was heel fijn en zo goed geholpen te zijn. We vonden het telkens weer een plezier om naar de bruidshoek te mogen komen. Het was een fijne sweer. Zelf mijn moeder vind het jammer dat we geen... Ja het was heel fijn en zo goed geholpen te zijn. We vonden het telkens weer een plezier om naar de bruidshoek te mogen komen. Het was een fijne sweer. Zelf mijn moeder vind het jammer dat we geen afspraken hebben.

Topbedrijf! Heel vriendelijk, professioneel en een grote keuze aan trouwjurken.

Geduldig en meedenkend.

Mijn ervaring met het bedrijf is goed overal! De laaste afspraak (afpassen) was een beetje krapje ivm werkdrukte was de afspraak eind van de dag gepland. Bij het afpassen, dienden nog meerdere... Mijn ervaring met het bedrijf is goed overal! De laaste afspraak (afpassen) was een beetje krapje ivm werkdrukte was de afspraak eind van de dag gepland. Bij het afpassen, dienden nog meerdere punten gecorrigeerd worden o.a. de binnencups en de stof op de heupen. Dit is uiteindelijk allemaal ter plekke gecorrigeerd alleen liep de afspraak uit wat voor beide partijen niet gewenst was. Op de huwelijksdag zelf is gebleken dat de cups niet goed vastgezet zijn, ze zijn helaas op alle trouwfoto's te zien.

Willek de Graaf-Van den Hoek

Zeer goede ervaring gehad bij de Bruidshoek. Zeker de eerste keer met Annique. Helaas heb ik de volgende afspraken steeds een ander gehad. De aanpassing aan mijn jurk is door naaister Lotte super... Zeer goede ervaring gehad bij de Bruidshoek. Zeker de eerste keer met Annique. Helaas heb ik de volgende afspraken steeds een ander gehad. De aanpassing aan mijn jurk is door naaister Lotte super gedaan. Precies zoals gedacht.

Tamara de Jong

Een hele fijne ontvangst! Vanessa heeft mij geholpen op de dag van het uitzoeken. Wat een aardige mensen allemaal. Er wordt echt geluisterd naar wat jij wilt. Het is heel ontspannen en een leuke... Een hele fijne ontvangst! Vanessa heeft mij geholpen op de dag van het uitzoeken. Wat een aardige mensen allemaal. Er wordt echt geluisterd naar wat jij wilt. Het is heel ontspannen en een leuke ervaring geweest!

Heel erg vriendelijk

Safiera

Geweldig. Ik had Anik, ze is echt een lieve schat heeft me enorm gerust gesteld bij elke afspraak.
Heeft hele goede tips.

Prima ervaring met het uitzoeken van de jurk en het uiteindelijke resultaat. Echter tijdens het op maat maken werden opmerkingen van onze kant gebagataliseerd

Vriendelijk, veel belangstelling en ervaring met wat bij iemand past. De jurk die ik koos had ik op aanbevelen van verkoopster aangetrokken. Had hem zelf nooit uit het rek gehaald

Hele goede ervaring. Vriendelijke mensen. Geven goed advies. Zijn geduldig. En zijn gewoon enthousiast en vrolijk in de omgaan. Mooie winkel, ruim opgezet en mooie jurken.

Vriendelijk
Prijs-kwaliteit is goed.
Goed geschoold personeel
Goede sfeer in de winkel