Maayke

Super!

Hele aardige mensen met veel mensenkennis en persoonlijke aandacht. En een prachtige collectie bruidsjurken.

Elles

Wat een top zaak !!

Mandy

Bij binnenkomst word je ontzettend vriendelijk ontvangen en er heerst gelijk een hele ontspannen sfeer. De medewerkster stelt je enorm op je gemak en hebben er verstand van. De eerste jurk die ik... Bij binnenkomst word je ontzettend vriendelijk ontvangen en er heerst gelijk een hele ontspannen sfeer. De medewerkster stelt je enorm op je gemak en hebben er verstand van. De eerste jurk die ik ging passen is het uiteindelijk ook geworden!! Ze wist precies wat ik wilde hebben omdat er goed geluisterd werd naar mijn wensen! Van kinds af aan droomde ik er al van om mijn jurk bij de Bruidshoek (toen nog op de Willem de zwijgerlaan) te kopen! De werkelijkheid was nog mooier dan mijn droom! De Bruidshoek heeft er alles aan gedaan om mijn droom uit te laten komen!!

Ze nemen echt de tijd voor je. Ze luisteren naar je wensen en realiseren dit in een schitterende jurk.

Goede service en klantvriendelijk

Aandacht, klantvriendelijkheid, aardig personeel, klant gericht, geduldig, vriendelijk, prettig ontvangst, ruime pashokjes, afwachten

Ontzettend goed geholpen! Gastvrij en vrolijk personeel

Gastvrijheid en betrokkenheid

Silvia Santhagen

De Bruidshoek gevonden op de trouwbeurs in Ahoy Rotterdam.

Super goed geholpen en advies gekregen!
Daarnaast was het ook een geweldige ervaring!

Marina

Persoonlijke aandacht was heel goed

Eva Coers

Heel fijn en goed geholpen, een prachtige jurk gevonden. Kortom, erg tevreden

Erg vriendelijk geholpen, vooral bij allereerste afspraak. Het gevoel wat je gegeven wordt past helemaal bij het gevoel dat je zelf hebt vanwege je huwelijks voorname.

Margot

Ik heb een perfecte ervaring met De Bruidshoek en raad deze winkel aan iedereen aan!

Ik ben altijd vriendelijk geholpen, jullie begrepen mijn wensen en waren niet opdringerig.

Liselotte

Fantastisch! Geweldige hulp gehad en een hele vriendelijke sfeer.

Persoonlijke aandacht. Behulpzaam. Flexibel met afspraken (Ik belde of ik mijn trouwjurk ook "nu" kon ophalen, was geen probleem) Mooie winkel.