De Koning

Ik werd heel kundig en vriendelijk geholpen bij het kiezen van mijn trouwjurk en heb een prachtige jurk gekocht. Wel heb ik een paar kanttekeningen, zie verbeterpunten.

Mooie jurk, prettig personeel

Samantha Regoli-Bakker

Wij hebben zowel de bruidsjurk als het bruidspak bij de bruidshoek gekocht. De mensen zijn enorm vriendelijk en de service is gewoon top! Alles kan, alles mag en je wordt geholpen in een super... Wij hebben zowel de bruidsjurk als het bruidspak bij de bruidshoek gekocht. De mensen zijn enorm vriendelijk en de service is gewoon top! Alles kan, alles mag en je wordt geholpen in een super sfeer. Samen met de verkopers die je helpen bij het kiezen, passen, op maat maken leef je helemaal naar je bruiloft toe. Ik heb het enorm goed kunnen vinden met Anique, zij heeft mijn hele bruidsjurk avontuur echt compleet gemaakt!

De sfeer, ondanks dat het een grote winkel is, voelde ik mij enorm op mijn gemak en kreeg ik veel persoonlijke aandacht!

Dorethé

Fijn en rustig geholpen. Wel jammer dat we elke keer iemand anders hadden. Ze waren allemaal heel aardig, maar het lijkt mij ook wel leuk om elke keer dezelfde persoon te hebben.

goede service
goede kwaliteit

2 van mijn afspraken, het uitzoeken van de jurk waren uitstekend. Veel geduld en aandacht voor wat ik wilde. De afspraak erna waarbij mijn jurk afgespeld moest worden om op maat gemaakt te worden... 2 van mijn afspraken, het uitzoeken van de jurk waren uitstekend. Veel geduld en aandacht voor wat ik wilde. De afspraak erna waarbij mijn jurk afgespeld moest worden om op maat gemaakt te worden was niet prettig. De verkoopster gaf me het gevoel erg lastig te zikn en sprak op een nare harde toon. Ik had het gevoel dat ze niet wist waar ze mee bezig was en het resultaat de afspraak erna bleek ook totaal niet goed. Toevallig zat er die afspraak ook een andere vrouw heel hard te huilen in de winkel omdat haar jurk verpest was. Na het vermaken. Mijn jurk kon gelukkig weer verder vermaakt worden en is uiteindelijk prachtig geworden. Maar ik vond dit geen prettige ervaring. Zeker omdat het zo krap allemaal op mijn trouwdatum was.

Reactie De Bruidshoek:

Hallo Anoniem,
Hallo Anoniem,
Wat vervelend om te horen dat er blijkbaar geen klik was met 1 van onze adviseuses, hier proberen wij altijd een zo goed mogelijke match te maken. Helaas is het niet mogelijk om iedere keer dezelfde dame te krijgen daar zij bijna allemaal part-time werken. Wij gaan dit intern bespreken en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Wij begrijpen dat het een keer extra dan normaal terug moeten komen jou iets nerveuzer dan normaal heeft gemaakt en betreuren het dat het vermaken niet in 1x goed is gegaan. Wij streven echter naar perfectie dus het moet goed zijn voordat jij de winkel verlaat. Zoals uiteindelijk ook is gebeurd.
Wij hebben nog nooit een jurk niet mooi en/of niet optijd afgeleverd en dat willen wij graag zo houden :).
Wij willen je bedanken voor deze review, wij gaan daar intern mee aan de slag om dit soort situaties tot een minimum te beperken en het liefst natuurlijk uit te sluiten.
Heel veel geluk gewenst namens het gehele Bruidshoek team en we hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen met vrienden en/of vriendinnen.

Lisa

Geweldige zaak, altijd erg fijn geholpen door iedereen. Wij zagen een bezoek aan de Bruidshoek als een uitje! Vanaf het eerste moment voelt het goed en ongedwongen. Ik zal de Bruidshoek aan iedereen... Geweldige zaak, altijd erg fijn geholpen door iedereen. Wij zagen een bezoek aan de Bruidshoek als een uitje! Vanaf het eerste moment voelt het goed en ongedwongen. Ik zal de Bruidshoek aan iedereen aanbevelen.

Het personeel! En natuurlijk het aanbod aan geweldige jurken ( en pakken ).

Het was iedere keer een feestje dat ik er was!

Veel persoonlijke aandacht. Uiterst vriendelijk geholpen.
De dames beschikken over veel kennis over wat er bij iemand past.

Super leuk bedrijf, goede service en goede uitleg over wat je wel en niet moet doen als je je bruidsjurk aan hebt. Het hele proces van uitzoeken tot afpassen en ophalen is super verlopen en elke... Super leuk bedrijf, goede service en goede uitleg over wat je wel en niet moet doen als je je bruidsjurk aan hebt. Het hele proces van uitzoeken tot afpassen en ophalen is super verlopen en elke keer dat je naar Leiden gaat voelt weer als een uitstapje :)!

Persoonlijke aandacht was echt super! Daardoor krijg je het gevoel dat je echt bijzonder bent :).

An excellent very easy going shopping experience! No attempts to oversell while offering a great service!

Knopperts

Fantastisch, zeer vriendelijk en eerlijke mensen!

Vriendelijkheid, enthousiasme, eerlijkheid en goede kwaliteit/prijs verhouding

Claudia van kuijk-goudriaan

In één woord: fantastisch! Ik ben erg goed geholpen in de winkel, alles wat ik wilde veranderen aan de jurk kon ook, niets was teveel. Echt onwijs bedankt!

Dat er echt de tijd voor je genomen wordt.