Een ontzettend ruime keuze aan bruidsjurken. Vriendelijke en behulpzame dames die oog hebben voor wat je mooi staat.

Vriendelijke en kundige dames en heren die je helpen. Ze nemen echt de tijd voor je en denken mee.

Michel

Ik ben ontzettend goed en leuk geholpen. Elke keer was het een feestje om de jurk weer aan te mogen. En de hulp hierbij was fantastisch. Geduldig, kundig, geïnteresseerd, helemaal goed.

Uitgebreide keuze aan trouwjurken, vakkundig personeel, aandacht voor je persoonlijke verhaal

Ik werd heel vriendelijk geholpen en ze namen alle tijd voor mij op zoek naar mijn trouwjurk. Tijdens de pasafspraken werd ook alle tijd gemaakt om rustig te passen en vragen te stellen etc.

Melanie Symons

Ik heb mijn bezoek als zeer prettig ervaren.

Ze nemen de tijd voor je en luisteren je naar al je wensen.

Reactie De Bruidshoek:

Beste Melanie,
Dank je wel voor deze mooie review.
Beste Melanie,
Dank je wel voor deze mooie review.
Ik zie dat je op het onderdeel communicatie met de winkel aangeeft dat daar verbeterpunten zijn. Zou je in een persoonlijke mail naar info@ aan kunnen geven waar wij stappen kunnen maken om te verbeteren?
We willen graag van je leren voor toekomstige bruiden.
Groeten
Robert Jan
Directeur

Anne

Netjes, vriendelijk, verzorgd, snel

Erg vriendelijk, meedenkend en geeft vertrouwen in het zoeken naar het juiste trouwpak

heel duidelijk, goede tips en uitleg. ik kreeg de kans om zelf te kijken naar wat ik wil.

Bianca Meijer-Sjouken

Ik ben Bionda en haar collega's zeer dankbaar. Ik heb de hele dag vol trots in mijn jurk rondgelopen.
Wat een mooie complimenten heb ik gekregen.

Het bijzonder vriendelijke personeel. Zeer proffesioneel en luistert naar wat de klant graag wil.

Ik vond de service erg goed, ik ben heel tevreden met de aankoop van mijn jurk!

Vooraf hing de jurk die ik graag wilde passen al klaar en er werd goed meegedacht in de keuze van de jurk. De jurk was fantastisch en zat als gegoten na de aanpassingen.

Zeer goed!

Zeer positieve en meelevende werknemers!