Fleur Meerman

Positief, professioneel en vriendelijk.

Betrokken medewerkers en zeer vriendelijk zowel over de telefoon als in persoon. Ook bij uitleg waar ik naar opzoek was met goede opties gekomen.

Inge Baas

Het uitzoeken van een feestje! met gebakje bij binnenkomst en bubbeltje na afloop, geweldig! "Helaas" begreep de verkoopster (stom dat ik haar naam niet meer weet) mij zo goed dat ik na 4 jurken al... Het uitzoeken van een feestje! met gebakje bij binnenkomst en bubbeltje na afloop, geweldig! "Helaas" begreep de verkoopster (stom dat ik haar naam niet meer weet) mij zo goed dat ik na 4 jurken al klaar was.

Deze ervaring doe je als het goed is maar 1 keer, daarom is zo fijn als het een bijzondere herinnering is die je nooit meer vergeet. Alle medewerkers van de Bruidshoek zorgen daarvoor, wat mij... Deze ervaring doe je als het goed is maar 1 keer, daarom is zo fijn als het een bijzondere herinnering is die je nooit meer vergeet. Alle medewerkers van de Bruidshoek zorgen daarvoor, wat mij betreft verdient beste bruidszaak van het jaar!

romy blom

Super

Het was allemaal super geregeld. Ik heb mijn afspraken gehad met Daniëlle en door haar ervaring en het luisteren naar mijn verhaal heb ik mijn droomjurk gevonden de eerste jurk waarvan zij dacht dat... Het was allemaal super geregeld. Ik heb mijn afspraken gehad met Daniëlle en door haar ervaring en het luisteren naar mijn verhaal heb ik mijn droomjurk gevonden de eerste jurk waarvan zij dacht dat ie perfect bij mij en mijn locatie zou passen is het ook geworden ze is lief geeft goede tips en neemt echt de tijd voor je. Samen met de rest van het team ben ik ontzettend goed geholpen.

Hanneke de Snoo

Deskundig, professioneel en klantgericht

Nadine Loois-Jongmans

Heel fijn geholpen, en na 11 jurken mijn droomjurk gevonden. Ook toen de jurk vanuit de leverancier verkeerd gemaakt was werd er direct een oplossing gezocht. Helemaal super! 20 mei getrouwd en... Heel fijn geholpen, en na 11 jurken mijn droomjurk gevonden. Ook toen de jurk vanuit de leverancier verkeerd gemaakt was werd er direct een oplossing gezocht. Helemaal super! 20 mei getrouwd en voelde me geweldig!

Geduld, oplossing gericht, persoonlijke aandacht en expertise.

Daphne

Ik had al een paar winkels gehad, voordat ik bij de bruidshoek terecht kwam. Bij binnenkomst zag ik al gelijk het type jurk dat ik wilde en ik ben daarin uitstekend begeleid. Zelf had ik er een... Ik had al een paar winkels gehad, voordat ik bij de bruidshoek terecht kwam. Bij binnenkomst zag ik al gelijk het type jurk dat ik wilde en ik ben daarin uitstekend begeleid. Zelf had ik er een aantal uitgezocht en door de aanmerkingen hierop kwam Daphne(degene die mij hielp) uiteindelijk met de perfecte jurk! Super. Voor de rest is alles goed verlopen. Heel relaxed en alles op tijd.

Personeel dat echt op zoek gaat maar een jurk die jij wil en daar ook alle geduld bij heeft. Super!

Super bedrijf! Hebben veel kennis, helpen je goed zoeken naar de ware jurk, ze zijn lief & gezellig!

Positief, vriendelijk personeel, meedenkend, fijne sfeer

Prettige sfeer, vriendelijk personeel die zeer goed met je meedenkt en er tegelijkertijd voor zorgt dat je als bruid wel de regie houdt- vond ik belangrijk en voelde fijn.

Monique

Zeer goede service. De Medewerkers hebben prima kennis en verstand van zaken.

Veel keuze, persoonlijke aandacht en eerlijke en passende adviezen

Fijn geholpen door verschillende medewerkers! De jurk zat als gegoten!!!