Myrthe

De medewerkers waren erg vriendelijk! Ze namen alle tijd. Ook toen ik 10 mensen meenam, veel te veel, waren ze flexibel en enthousiast! Gewoon een paar stoelen erbij en doorgaan met de persoonlijke... De medewerkers waren erg vriendelijk! Ze namen alle tijd. Ook toen ik 10 mensen meenam, veel te veel, waren ze flexibel en enthousiast! Gewoon een paar stoelen erbij en doorgaan met de persoonlijke aandacht en het passen. Het was super geregeld! Ook is de winkel betrouwbaar. Top ervaring!

De persoonlijke aandacht en enthousiasme was erg fijn. Daardoor kreeg ik nog meer zin in de grote dag!

Op pinterest had ik een jurk gezien die ik graag zou willen passen. Na een aantal winkels te hebben gebeld, had de bruidshoek deze jurk op voorraad en kon ik hem komen passen. De medewerkers waren... Op pinterest had ik een jurk gezien die ik graag zou willen passen. Na een aantal winkels te hebben gebeld, had de bruidshoek deze jurk op voorraad en kon ik hem komen passen. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ook toen mijn moeder een half uur te laat kwam ivm vertraging in het openbaar vervoer, namen zij de ruimte om op haar te wachten. Klasse! Ik heb een paar keer gebeld met ze bruidshoek, en steeds weer werd ik professioneel te woord gestaan, en wisten de medewerkers meteen om wie het ging en welke jurk in had besteld.

Er werd ruim de tijd genomen voor een soort intake, om te bespreken wat voor persoon ik ben, wat wel en niet bij mij past, wat voor soort bruiloft wij wilden, en wat voor type kleding daarbij zou... Er werd ruim de tijd genomen voor een soort intake, om te bespreken wat voor persoon ik ben, wat wel en niet bij mij past, wat voor soort bruiloft wij wilden, en wat voor type kleding daarbij zou passen. Degene die mij hielp met een jurk uitzoeken was erg kundig, en hielp mij uitstekend bij het maken van en keuze. Ook hield ze goed rekening met het budget, en liet ze mij echt de keuze maken, terwijl ze ook met humor de jurken die absoluut niet stonden af te raden.
Ik ben normaal niet zo van het winkelen, en kan slecht tot keuzes komen, maar ik heb echt genoten van het jurken passen en ben snel tot de juiste keuze gekomen. Ik ben nog steeds heel blij met mijn jurk.

Robert

Naar aanleiding van de goede naam en de goede recensies naar dit bedrijf gegaan. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een pak droeg op onze trouwdag waarin ik mij helemaal prettig voelde. De kwaliteit... Naar aanleiding van de goede naam en de goede recensies naar dit bedrijf gegaan. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een pak droeg op onze trouwdag waarin ik mij helemaal prettig voelde. De kwaliteit van de winkel en de vriendelijkheid van het personeel is zeer goed. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn. Ik voelde me echt centraal staan bij het passen. Bij het kiezen van het pak werd er eerlijk gezegd of iets wel of juist niet mooi stond. Dit gold ook voor... Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn. Ik voelde me echt centraal staan bij het passen. Bij het kiezen van het pak werd er eerlijk gezegd of iets wel of juist niet mooi stond. Dit gold ook voor het kiezen van de schoenen.

Wietske

Heel goed. Er was een zeer ruime collectie en ik werd heel goed geholpen bij het uitzoeken van een jurk. Ik had me van tevoren goed georiënteerd, maar de jurk die ik uiteindelijk gekocht heb was een... Heel goed. Er was een zeer ruime collectie en ik werd heel goed geholpen bij het uitzoeken van een jurk. Ik had me van tevoren goed georiënteerd, maar de jurk die ik uiteindelijk gekocht heb was een suggestie van de verkoopster en ik was er heel erg blij mee. Er moest nog wel het een en ander aan vermaakt worden, o.a. kapmouwtjes aan gezet worden omdat ik geen blote jurk wilde. Het resultaat is heel erg mooi geworden, al was het wel nodig om zelf kritisch te kijken en soms te vragen nog iets aan te passen. Ook de aflevering en betaling gingen goed.

Grote collectie.
Zeer klantvriendelijk.
Veel tips voor aankleden, lopen, zitten e.d. voor de trouwdag.
Extra service door strijken van sluier die ik niet bij de winkel gekocht...
Grote collectie.
Zeer klantvriendelijk.
Veel tips voor aankleden, lopen, zitten e.d. voor de trouwdag.
Extra service door strijken van sluier die ik niet bij de winkel gekocht had.
Uiteindelijk een prachtige jurk die heel mooi paste

Davonne van Beusekom

Je trouwjurk kopen bij De Bruidshoek is een feestje. Een zaak met lieve meiden die vol enthousiasme en een kundige blik altijd voor je klaar staan om DE perfecte jurk voor je te zoeken.

Prachtige jurken, personeel dat elk moment voor je klaar staat en meedenkt.

Jeroen roos

Een top bedrijf met veel keuze en goede adviezen super leuke verkoopers/ verkoopsters waar gezellig heid en deskundigheid hoog in het vaandel staan.ook kijken ze naar de wensen van de klant en... Een top bedrijf met veel keuze en goede adviezen super leuke verkoopers/ verkoopsters waar gezellig heid en deskundigheid hoog in het vaandel staan.ook kijken ze naar de wensen van de klant en voelen goed aan of je je eigen lekker voelt in het geen wat je aan hebt. Ze luisteren naar jou mening en helpen je daarbij om tot een goed eind resultaat te komen.

Klant vriendelijk,komen afspraken na,prijs kwaliteit ,en ze luisteren naar jou mening en niet zo zeer naar de mening van de mensen om je heen. Want het is jou dag en jij moet je er lekker in/ bij... Klant vriendelijk,komen afspraken na,prijs kwaliteit ,en ze luisteren naar jou mening en niet zo zeer naar de mening van de mensen om je heen. Want het is jou dag en jij moet je er lekker in/ bij voelen.

Mooie winkel, met leuke medewerkers en ze hebben veel verstand van jurken en helpen je erg goed.
Ik raad de Bruidshoek aan iedereen aan. Ik heb veel persoonlijke aandacht gekregen.

Persoonlijke aandacht is uitstekend
Aardige medewerkers
Prachtige jurken en een mooie winkel
Goede service

Vooral het uitzoeken van de jurk was heel leuk. Ik ben toen heel goed geholpen door Bionda, ze deed het geweldig! Ik had mijn trouwjurk snel nodig, maar gelukkig was het op tijd af, precies 1 dag... Vooral het uitzoeken van de jurk was heel leuk. Ik ben toen heel goed geholpen door Bionda, ze deed het geweldig! Ik had mijn trouwjurk snel nodig, maar gelukkig was het op tijd af, precies 1 dag voor de bruiloft. Dit was wel even spannend.

Bruidshoek maakt een feestje van het uitzoeken van de jurk.

De Bruidshoek heeft niet alleen de meest prachtige bruidsjurken, maar nog belangrijker het juiste personeel en de juiste sfeer om dit belangrijke moment zo leuk mogelijk voor je te maken. De... De Bruidshoek heeft niet alleen de meest prachtige bruidsjurken, maar nog belangrijker het juiste personeel en de juiste sfeer om dit belangrijke moment zo leuk mogelijk voor je te maken. De voorbereiding naar de huwelijk is al een feest en zeker het zoeken van de juiste bruidsjurk, daar weet de Bruidshoek wel raad mee. Het is een team van ontzettend professionele en vriendelijke mensen. Daarnaast zijn ze heel behulpzaam, eerlijk en denken graag met je mee. Alles is van A tot Z goed geregeld. Ik weet zeker dat ieder ander ook bij De Bruidshoek in Leiden kan slagen en met een glimlach de zaak uitloopt!

Goede sfeer, professioneel, vriendelijk, behulpzaam, pro actief, eerlijk en ruime keuze voor iedereen

Fijne winkel met fijn personeel

Erg klantvriendelijk en nemen de tijd voor je