Silvia

I said yes to The Dress !

Dat de coupeuse mij kwam afspelden en ook een laatste pas afspraak met mij had gemaakt om zeker te weten dat de jurk goed zou passen.

Diana Zwartelé

Goede service, vriendelijk personeel, gemoedelijk, ontelbaar veel jurken daar moet DE jurk tussen zitten

Gastvrij, behulpzaam, goed.

Ik heb hier mijn bruidsjurk gekocht, nadat ik op internet zag dat deze winkel ongeveer had wat ik zocht. De verkoopster had aan een paar woorden genoeg om te weten waar ik naar op zoek was en ik had... Ik heb hier mijn bruidsjurk gekocht, nadat ik op internet zag dat deze winkel ongeveer had wat ik zocht. De verkoopster had aan een paar woorden genoeg om te weten waar ik naar op zoek was en ik had mijn jurk binnen een sessie gevonden.

Bij De Bruidshoek neemt het personeel echt de tijd voor je. Last-minute aanpassingen aan de jurk zijn geen probleem en het personeel doet er alles aan o te zorgen dat het allemaal zo goed mogelijk... Bij De Bruidshoek neemt het personeel echt de tijd voor je. Last-minute aanpassingen aan de jurk zijn geen probleem en het personeel doet er alles aan o te zorgen dat het allemaal zo goed mogelijk zit.

Christel Bosman-de Jongh

Al vanaf het moment van binnenkomen voelde het goed bij de Bruidshoek! Lekker op ons gemak verschillende jurken uitgezocht om te passen. Bionda heeft mij hier geweldig bij geholpen! Uiteindelijk dé... Al vanaf het moment van binnenkomen voelde het goed bij de Bruidshoek! Lekker op ons gemak verschillende jurken uitgezocht om te passen. Bionda heeft mij hier geweldig bij geholpen! Uiteindelijk dé jurk gevonden met mooie bijpassende sieraden en schoenen. Het personeel is allemaal zo vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat het helemaal naar je zin is! Voor mij was het een top ervaring!

Persoonlijk, meedenken, volledige aandacht

Geweldig alles top. Zou niks meer willen

Personeel is top.

Goed geholpen, mooie jurken, nette service.

Heel fijn dat ook de gepaste jurken op de foto gezet mogen worden.

Monique

Ik voelde me zeer welkom toen ik spontaan langs kwam en vroeg of het mogelijk waa om jurken te passen daar ik geen afspraak had en van ver kwam.
Ze zijn vriendelijk, een uitgebreide keuze,...
Ze zijn vriendelijk, een uitgebreide keuze, spontaan, en eigenwijs... Daar bedoel ik mee dat ze hun vak verstaan.
Ik wilde een jurk niet passen en de dame die daar werkte zei jawel trek hem naar ff aan, en dit bleek mijn jurk te zijn!
De andere bezoeken om de jurk passend te maken verliepen ook relaxed. En ter plekken vermaakte ze mijn jurk ook nog zodat ok hem in 1x goed kon aanpassen.

Vriendelijk
Verstaan hun vak
Spontaan
Eigenwijs (is positief)
Uitgebreide collectie

Fantastische service, vriendelijk personeel en natuurlijk geweldig trouwpak!

Maartje

Heel gezellig en vakkundig !

Echt 'n aanrader ! Wat 'n collectie en wat 'n gezelligheid. Ik ben echt heel blij dat ik daar terecht ben gekomen na 2 andere winkels eerst bezocht te hebben. Had ik dat maar eerder geweten ! Dit... Echt 'n aanrader ! Wat 'n collectie en wat 'n gezelligheid. Ik ben echt heel blij dat ik daar terecht ben gekomen na 2 andere winkels eerst bezocht te hebben. Had ik dat maar eerder geweten ! Dit had ons veel tijd en frustratie gescheeld. Echt 'n groot verschil met de andere winkels .Iedereen was daar echt heel vriendelijk en ik had daar tenminste het idee dat ze luisterden naar wat ik graag zou willen en wisten dus ook heel goed wat ik bedoelde .Wat resulteerde in het vinden van de jurk van mijn dromen . Ben heel blij dat ik toch die afstand vanuit Tolkamer hiervoor heb gereden ! Alle lof voor de Bruidshoek !!