Christel Bosman-de Jongh

Al vanaf het moment van binnenkomen voelde het goed bij de Bruidshoek! Lekker op ons gemak verschillende jurken uitgezocht om te passen. Bionda heeft mij hier geweldig bij geholpen! Uiteindelijk dé... Al vanaf het moment van binnenkomen voelde het goed bij de Bruidshoek! Lekker op ons gemak verschillende jurken uitgezocht om te passen. Bionda heeft mij hier geweldig bij geholpen! Uiteindelijk dé jurk gevonden met mooie bijpassende sieraden en schoenen. Het personeel is allemaal zo vriendelijk en behulpzaam. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat het helemaal naar je zin is! Voor mij was het een top ervaring!

Persoonlijk, meedenken, volledige aandacht

Ber Langezaal

Bijzonder prettig geholpen met het kiezen en passen van een driedelig kostuum.

Zie boven

Annerein

Zeer leuke en positieve winkel! Helpen bij alles en hebben op alle vragen wat betreft de jurk en de dag wel een antwoord.

- communicatie
- ruime tijd voor alle afspraken

Zeer plezierig geholpen en goed advies gekregen

Gekwalificeerd personeel met aandacht voor details.

Angelique hamelink

Super goed ontvangen , zeer professioneel , vriendelijk en warm !!
Zeker een aanrader .

Evelien wist gelijk welke jurk bij me paste , schot in de roos . Mijn jurk paste perfect in alle opzichten . Niks aan vermaakt , was perfect op mijn lijf geschreven. Heel erg blij met zo'n super... Evelien wist gelijk welke jurk bij me paste , schot in de roos . Mijn jurk paste perfect in alle opzichten . Niks aan vermaakt , was perfect op mijn lijf geschreven. Heel erg blij met zo'n super leuke en lieve medewerkster ??

Ik heb De Bruidshoek als een zeer prettige winkel ervaren voor het uitzoeken van mijn jurk.

Goede service, aardige mensen, goede collectie

Sabine Sierat

Geweldig! Bij de eerste afspraak zo lief geholpen en mijn wensen aangehoord hoe mijn jurk eruit moest zien en meteen de eerste jurk werd het!

Je word echt heel goed geholpen.

Eefje Ekinci-Camphuijsen

Geweldige ervaring met De Bruidshoek! Vanaf het eerste contact zijn zij ontzettend vriendelijk, geduldig, betrokken en meedenkend. Erg ervaren personeel en de eigenaren zijn ontzettend betrokken en... Geweldige ervaring met De Bruidshoek! Vanaf het eerste contact zijn zij ontzettend vriendelijk, geduldig, betrokken en meedenkend. Erg ervaren personeel en de eigenaren zijn ontzettend betrokken en geïnteresseerd. Het uitzoeken van een bruidsjurk was dan ook ontzettend leuk en het werd me zo makkelijk en plezierig mogelijk gemaakt. Ik ben elke keer met heel veel plezier naar de pasafspraken gegaan!

Persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en ervaring

Goed en vriendelijk geholpen

Fijne winkel, aardig personeel. Ze nemen de tijd voor je, luisteren naar je voorkeur en stellen je op je gemak.