Debbie Siep Keevel

Zeer prettig

Vriendelijk personeel, rustige omgeving, personeel heeft erg specialistische kennis. Kortom wij voelden ons zeer gewaardeerd als klant.

Irene

Ik heb een prachtige jurk gekocht bij de Bruidshoek. Zeer vriendelijke personeel en goed geholpen. Ik had een kanten jurk gekocht, en helaas kwam de onderjurk onder het kant vandaan. Dit was... Ik heb een prachtige jurk gekocht bij de Bruidshoek. Zeer vriendelijke personeel en goed geholpen. Ik had een kanten jurk gekocht, en helaas kwam de onderjurk onder het kant vandaan. Dit was vermaakt, maar nog steeds kwam hij er onderuit. Toen is hij nogmaals vermaakt en daarna was hij wel goed. Echter, op de dag zelf loop je veel over steen en ander soort materiaal dan de zeilen vloer in de winkel, dus toen liet hij al vrij snel weer los. Dit had dus wel iets beter/steviger vastgezet kunnen worden. Verder erg tevreden!

Reactie De Bruidshoek:

Beste Irene,
Dank je wel voor je review.
Beste Irene,
Dank je wel voor je review.
Wat vervelend dat je zoom toch problemen heeft gegeven op je dag. Ik zal dit aan het atelier doorgeven dat ze er beter op letten. Als je wilt kun je de jurk even bij ons afgeven dan zullen wij hem voor je repareren.
Heel veel geluk samen.
Marloes

Renske van Andel

Ik heb bij de bruidshoek mijn eigen bruidsjurk gekocht voor mijn huwelijk po 30 mei 2015, en ik ben ook meegeweest toen mijn zusje haar bruidsjurk bij de Bruidshoek uit ging zoeken en de eerste keer... Ik heb bij de bruidshoek mijn eigen bruidsjurk gekocht voor mijn huwelijk po 30 mei 2015, en ik ben ook meegeweest toen mijn zusje haar bruidsjurk bij de Bruidshoek uit ging zoeken en de eerste keer ging passen (zij trouwt in september 2015)

Het is fijn dat je samen met de mensen die mee zijn een apart hoekje krijgt toegewezen voor het passen met een tafel waaraann iedereen kan plaatsnemen. Ik vond het personeel heel ontspannen, ze... Het is fijn dat je samen met de mensen die mee zijn een apart hoekje krijgt toegewezen voor het passen met een tafel waaraann iedereen kan plaatsnemen. Ik vond het personeel heel ontspannen, ze laten je echt zelf kijken en kiezen. Verder vond ik het fijn dat we foto's mochten maken van de jurken die ik paste zodat ik ook op foto kon zien wat het leukste stond. Van vriendinnen hoor ik dat dat in veel zaken niet mag. Voor mij hielp dat juist echt.

Heel goed, een aanrader

Persoonlijke aandacht en goed advies

Een absolute aanrader, het is prettig dat de zaak ruim is opgezet zodat je de rust ook ervaart om te passen. Enorme vriendelijke en geduldige medewerkers die goed naar je luisteren en met je... Een absolute aanrader, het is prettig dat de zaak ruim is opgezet zodat je de rust ook ervaart om te passen. Enorme vriendelijke en geduldige medewerkers die goed naar je luisteren en met je meedenken zonder overheersend te zijn. Ga zo door!!!

Het persoonlijke contact en de moeite die er gedaan wordt om je op je gemak te voelen, vond ik enorm bijzonder.
Super veel geduld en deskundig oog.

Jorien

Super leuk en goed geholpen.Enthousiaste verkoopster. Iedere afspraak dezelfde verkoopster wat ik erg prettig vond. Tonen oprecht intresse en zoeken naar een jurk die goed bij je past!

Dave

Voor mij de enige winkel voor bruidskleding.
Voor mij de enige winkel voor bruidskleding.
Er word ruim schoots tijd gereserveerd om rustig wat uit te zoeken en te passen en er is ook gewoon tijd om een kopje koffie of iets anders te nuttigen tijdens je afspraken. Ik wou mijn broek van mijn pak gelijk meenemen nadat hij was ingekort maar, mocht pas weg als ik hem weer gepast had omdat, ze er zeker van wilde zijn dat ze een goed product afleveren.

*er word ruim schoots tijd voor je gereserveerd
*zeer vriendelijk personeel en vak bekwaam
*er word ruim schoots tijd voor je gereserveerd
*zeer vriendelijk personeel en vak bekwaam
* ook nadat je je aankoop hebt gedaan en komt voor het napassen word er nog steeds ruim schoots de tijd voor je genomen.
*je kleding word tot vlak voor de bruiloft bij hun opgeslagen en gestoomd en gestreken zodat het er op en top uitziet.
* en uiteraard voor ieder wat wils

Melanie marijnen

Goede zaak en een top team

Corina van Utrecht-Bronswijk

Mooie bruidswinkel met voor ieder wat wils. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze zijn vakkundig en eerlijk.

Uitnodigende bruidswinkel met goed vakkundig personeel.

Cinni

Voor mij was het de mooiste ervaring om een trouwjurk uit te kunnen kiezen en bij de bruidshoek werd er veel aandacht aan mij zelf besteed dat je echt het gevoel van "Klant is Koning" weer... Voor mij was het de mooiste ervaring om een trouwjurk uit te kunnen kiezen en bij de bruidshoek werd er veel aandacht aan mij zelf besteed dat je echt het gevoel van "Klant is Koning" weer krijgt.
Ook is iedereen altijd vrolijk en aardig tegen me geweest, waardoor ik me zelf nog prettiger voelde. Het was voor mij echt een geweldige ervaring!!

- persoonlijke aandacht is een van de sterkste punten
- vriendelijkheid van het personeel
- ruim tijd om alles goed door te spreken