Lara Herpers

Ik heb 1 en al positiviteit ervaren met de Bruidshoek. Enorm professioneel, je vertrouwd ze volkomen, in een ontspannen, persoonlijke en vrolijke sfeer. Zoek je een bruidsjurk? Ga hier heen!

Persoonlijke aandacht, meedenken, aanvoelen wat voor "soort klant" , passie, vrolijkheid, gastvrijheid, flexibiliteit

Alle voordelen van een grote zaak (veel keuze, snelle service, altijd goed bereikbaar) worden bij de Bruidshoek gecombineerd met een ontzettend persoonlijke benadering. Het winkelpersoneel heeft... Alle voordelen van een grote zaak (veel keuze, snelle service, altijd goed bereikbaar) worden bij de Bruidshoek gecombineerd met een ontzettend persoonlijke benadering. Het winkelpersoneel heeft overduidelijk heel veel ervaring en vooral ook veel plezier in het werk. We (mijn moeder en vriendinnen en ik) voelden ons helemaal op ons gemak en durfden alles te vragen. Heel erg bedankt!

Ervaring, enthousiasme en punctualiteit.

Daphne van den Berg

1 woord super super

Super vriendelijk en nemen alle tijd van de wereld voor je!

Bart

Ik heb hier m'n trouwpak gekocht. Zeer tevreden met de service en de keuzemogelijkheden. Er wordt goed met je meegedacht en ze doen erg hun best om alles perfect te verzorgen.

Service. Persoonlijke aandacht. Grote keuze

Robert