Hans Jansen

Ik heb zes flessen Chateau de France gekocht

prima assortiment
Het wasmogelijk om levering iets aan te passen zodat de bestelling kwam op een voor ons geschikt moment

ik had gevraagd om een houten kistje en uiteindelijk kreeg ik een kartonnen doos. Dat vond ik erg jammer.

Mooie professionele site met snelle afhandeling.

De wijze van verpakking (papier, karton, houten doosje, luxe, eenvoudig) was mij niet erg duidelijk bij bestelling. Zo weet je ook niet of je extra wil betalen voor een luxueuzere variant.

Shipyard Gelria B.V.

De flessen wijn mooi verpakt in een klassieke kist en levering netjes op tijd. Kortom prima!

Breed assortiment.

Sandra Bouguenon

Perfecte wijnen en correcte snelle service

Perfecte vwijnen

X

X

Pas bij een grote bestelling worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Dat weerhoudt om te bestellen

Nic

Prima wijnhuis met kwalitatief goede wijnen.

Prima kwaliteit wijnen en nette bezorging

Ik had wat moeite om de bestelling te betalen en dus af te ronden. Dit is pas na 5 keer (incl andere computer) gelukt. Wellicht een verbeterpunt op de site. Weet niet waar het aan lag.

liefhebber

Prima, adequaat.
Misschien iets te veel tussen berichten (die de klant ook tijd en aandacht kosten

uiterst snelle levering ( niet dat er haast bij was) uitermate correcte info over de voortgang van het logistieke proces.
Nu proberen te definieren waar dit allemaal voor nodig is en welke...
Nu proberen te definieren waar dit allemaal voor nodig is en welke evt problemen ermee opgelost zijn, evt
overbodige (kan ook zijn: aandacht van de klant vergend, terwijl hij daar in principe niet beter van wordt) franje weer
eraf snijden

NB de wijn was lekker!

Prima ervaring met dit bedrijf.

Zeer goed. was wel 1e keer

snelle en correcte levering

dit was mijn eerste order. heb nog geen punten

Ronald Voets

Prima site, uitstekende service