Uitstekend

N.V.T

John Laan

Snel, correct, vriendelijk.

Snelheid en correctheid

Hetgeen ik wilde bestellen n a v artikel elsevier was na een dag al niet meer voorradig. Na mijn telefoontje werd een ander jaar in de verkoop gezet. Prima, maar misschien beter om zelf te zorgen... Hetgeen ik wilde bestellen n a v artikel elsevier was na een dag al niet meer voorradig. Na mijn telefoontje werd een ander jaar in de verkoop gezet. Prima, maar misschien beter om zelf te zorgen voor interne melding zodat men zelf snel maatregelen kan nemen. Verder was alles uitstekend, ga zo door.

M. Tulen

Alles klopt met dit bedijf. Van webside tot levering. Goede informatie en uitgebreid ontvangstbewijs. Zelfs de chauffeur die zeer correct het wijnkistje kwam afleveren.

zoals ik hier boven al vertelde: bijzonder fijn bedrijf waar ik in de toekomst graag weer een bestelling ga plaatsen

geen idee op dit moment

Prettige ervaring. Super service.

Absoluut. Het adres was niet goed door mij ingegeven. Hier werd snel en correct op gereageerd. Tevens volgende dag een mailtje dat de bestelling was verzonden. Super service.

W.A. Gevers Deynoot, Velp

Zeer goed

Maak de kantlijnen van de rekening breder: als je de rekeningnummer print vallen langs beide zijkanten 2of3 rijen cijfers weg. Ik heb een goede Canon printer, die goed werkt, dus daar ligt het niet... Maak de kantlijnen van de rekening breder: als je de rekeningnummer print vallen langs beide zijkanten 2of3 rijen cijfers weg. Ik heb een goede Canon printer, die goed werkt, dus daar ligt het niet aan.

Nog nooit teleurgesteld.

Bestellen gaat eenvoudig, avond voor levering een email met de levertijd en een nette bezorging. Kortom, prima wijnen en goede service!

Vlotte levering overeenkomstig wat op de website daarover staat.

nvt

nvt

Schildersbedrijf G.A.Sirach

Leonie

Prima, het was makkelijk online te bestellen en werd snel klaargemaakt

Het online bestel en betaal gemak

Geen, ik heb maar 1 fles besteld en dat ging perfect. Dus niet genoeg ervaring om verbeterpunten te geven

Gaat altijd prima!

Kwaliteit wijnen, snelheid van levering