M. Nieuwenhoff

Topwijnen uit het Oosten

Niet alleen de wijzen maar ook top wijnen komen uit het Oosten. De Bruijnwijnkopers heeft een geweldig assortiment aan uitstekende en mijns inziens nog steeds betaalbare wijnen. Het online bestel en... Niet alleen de wijzen maar ook top wijnen komen uit het Oosten. De Bruijnwijnkopers heeft een geweldig assortiment aan uitstekende en mijns inziens nog steeds betaalbare wijnen. Het online bestel en lever model werkt uitstekend: snel en efficient. 's Avonds mijn bestelling plaatsen, makkelijk afrekenen en vervolgens 1 of 2 dagen de levering. Als een product blijkt niet op voorraad te zijn krijg je ervan bericht. Ik maak graag gebruik van de aanbiedingen - geeft toch een voordeeltje. Kortom ik ben zeer blij met deze 'Topwijn leverancie uit het Oosten (van het land)'.

Sandra van der Sloot

Goede service

goede informatie, keurig op tijd bezorgd!

R. Van het Erve

Mooie service bij een bestelling van een doosje.

Doosje Bernardus besteld via internet. Even geen tijd om het op te pikken. Paar dagen later telefoontje. Waren toch toevallig in mijn woonplaats of ze het even konden afgeven (kosteloos). Top! Doosje Bernardus besteld via internet. Even geen tijd om het op te pikken. Paar dagen later telefoontje. Waren toch toevallig in mijn woonplaats of ze het even konden afgeven (kosteloos). Top!
NB heerlijke wijn.

J.J.M. van den Bruele

Zeer goed

Zeer goede wijnen, super service, goede website, en ook bij misverstanden met transporteur wordt dit op adequate wijze opgelost.

kees de jong

Beoordelig

good assoriment,slechte zoekfunctie and lastige navigatie

H.van Dongen

Prima bedrijf!

Over het algemeen gaat alles prima.zij het niet dat de laatste keer bij een bestelling van 12 flessen en betaald via ideal er slechts èèn fles werd afgeleverd! En dat is vervelend als je speciaal... Over het algemeen gaat alles prima.zij het niet dat de laatste keer bij een bestelling van 12 flessen en betaald via ideal er slechts èèn fles werd afgeleverd! En dat is vervelend als je speciaal thuis moet blijven voor de levering,de volgende dag is na een telefoontje de rest geleverd maar moest ik er wel weer voor thuis blijven, werkgever was niet blij!

De Levant Beheer

Goede wijnen, snelle levering, en gelijk werd er een door mij gemaakte fout hersteld.

Mr

Zeer profesioneel

-Kelder plan(nieuw in zijn klasse).
-Ervaring met Franse wijn
-mooie webside

M. Peeters

Eerste aankoop via de Bruijn, cadeau voor een relatie.

snelle en korrekte afhandeling, goed assortiment

Siqi LI

Uitstekend,top wijn, top service.