Schoolmeesters Jos

Op de goede afloop

Kwaliteit en service

Maikel Raghoebar

Smooth

mooie website, makkelijk te bestellen en ook handig om proefnotities uit te printen

Jan Holleman.

Uitstekend.

Snelheid.

A.G. van Houdt

Prima wijnen, bezorgkosten veel te hoog.

Prima wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Als gevolg van relatief hoge bezorgkosten al een paar keer een bestelling op het laatste moment geannuleerd. Elders wordt bezorging gratis verzorgd vanaf... Prima wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Als gevolg van relatief hoge bezorgkosten al een paar keer een bestelling op het laatste moment geannuleerd. Elders wordt bezorging gratis verzorgd vanaf 12 flessen, bij De Bruijn ligt dit op 48 of een bepaald bedrag. Dit leidt ertoe dat vooral ook kleinere bestellingen, b.v. 24 flessen, relatief hoge bezorgkosten met zich meebrengen.

G. Treur

Snelle levering!

Snelle levering!

Tjeerd Römer

Ga zo door !

Zelf ben ik een fan van witte Bourgognes waar jullie gelukkig een vrij groot assortiment van hebben.
Een van mijn andere (niet Franse) favorieten zijn de wijnen van Ben Pon, Bernardus. Gelukkig maken jullie daar een uitzondering om die ook te leveren.

Een andere favoriet van mij is de Chardonnay van Mulderbosch, Zuid Afrikaanse wijn.
Tip: Misschien ook voor hen een Uitzondering maken ?

Groet van een tevreden klant, Tjeerd Römer

Tasting

Tasting

Johan

Beoordeling aanbieding huismerk

De huiswijnen van 3 bekende druivensoorten zijn uitstekend t.o.v. de scherpe prijsstelling.

Carina van Gulik

Goed en snel!