Stef Martens

Een aantal mooie wijnen aangeschaft, de Bruijn Wijnkopers gevonden bij een zoektocht naar de wijnen van Ollieux Romanis.

Mooi assortiment met uitgebreide beschrijving van de wijnen en het huis.

Vermelding van de ideale serveertemperatuur zou een aangename toevoeging zijn!

LDJ Barendregt

Zeer goed en plezierig!

Zeer klantvriendelijk

Ik heb afgelopen maand voor de eerste keerwijn via De Bruijn Wijnkopers' Website besteld.

Heldere Website met duidelijke smaaknotities over de aangeboden wijn.

Snelle...

Heldere Website met duidelijke smaaknotities over de aangeboden wijn.

Snelle levering waarbij het heel fijn is zelf de dag/datum te kunnen kiezen van aflevering. Op de dag van aflevering krijg je ochtends vroeg nog een E-mail met de aflevertijd (speling twee uurtjes). Prima allemaal.

De wijnen zelf heb ik nog niet allen kunnen proeven zodat mijn mening daarover nog niet kan geven.

Duidelijke smaaknotities bij elke wijn

V Goethem

Zeer correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling! Zeer tevreden

Leverancier sinds meer dan 40 jaar

snelle levering, goede keuzemogelijkheden voor dag van levering

maar info over tijdstip van aflevering komt nogal laat, vaak nadat het geplande tijdvak van aflevering al is begonnen. Dat belemmert de eigen planning van "thuis zijn".
Een nog onvoltooide...
Een nog onvoltooide bestelling wordt op de website niet bewaard tot een volgens bezoek, wanneer men de order (na het nodige nadenken en delibereren, eventueel met wijzigingen of aanvullingen) definitief wil plaatsen. Prettig zou het zijn als er op de website een mogelijkheid zou zijn om deze gegevens te bewaren tot een definitieve bestelling (of het afzien daarvan). Een soort bewaarbaar wensenlijstje.

Goed!

Veel keus

Meer info over de wijnen?

Nic Haarlem

Voor het eerst Online wijn gekocht. Dat was een positieve ervaring bij de De Bruijn

Duidelijke site, levering ging bovenverwachting snel

Alice in Wonderland

Prettige transactie, duidelijk, goede communicatie wat betreft levering, lekkere wijn. !

Overzichtelijke site en Duidelijke communicatie wat betreft levering, dat is fijn in deze tijd.
Goddelijke lekkere wijn ook dat nog !

Ga zo door !

Thijsen