Een heerlijke wijn van mijn keuze beschikbaar en snel en betrouwbaar afgeleverd.

mooie aanbod

J.A. de Mulder, Laren-NH.

Uitstekende ervaring. Prompte levering. Goede omschrijving van de kwaliteiten. Je krijgt wat je bestelt.

Goede omschrijving van de producten. Het klopt gewoon.

Er zal misschien best iets verbeterd kunnen worden, maar dan denk ik meer aan de tijd waarin wij leven. Ik vind het prima zo.

Goede ervaring, mooie wijnen!

Uitstekend

mooi aanbod en goede prijs/kwaliteitsverhouding

nee

Voor mij de eerste keer dat ik via hen wijn bestel

Duidelijk en snel

Bij de aanbieding van een witte wijn was miet direct duidelijk dat de geboden prijs een kleine fles (375cl) betrof. Dat had in de aanbieding zelf beter afgebeeld kunnen worden. Verder geen tips

Martin Groeneweg

Opnieuw snel

Snelle levering en goed verpakt

D. van der Wildt

Het was voor het eerst dat ik wijn via De Bruijn bestelde en het ging goed en soepel. Bedrijf komt betrouwbaar over.

Na sturen email uitgebreid advies ontvangen. Jammer dat ik eigenlijk nooit langs hen gekomen bij dit mooie bedrijf. Heb er nl 10jr om de hoek gewoond op de staringstraat. Tegenwoordig woon ik in... Na sturen email uitgebreid advies ontvangen. Jammer dat ik eigenlijk nooit langs hen gekomen bij dit mooie bedrijf. Heb er nl 10jr om de hoek gewoond op de staringstraat. Tegenwoordig woon ik in Twente.

Grote selectie topwijnen

Heel goed

R.Mijer

Professioneel, goed en snel

geen persoonlijk contact gehad dus kan dit niet beoordelen