Prima wijn en goede service

Info orderverloop was voormij nvt en toch moet ik hier iets invullen

Heel goed.

Veel nuttige informatie op de website, bestelgemak.

Leo Smeding

Redelijk, snelle levering!

snelle levering

slechte tot geen oplossing toen bleek dat er een mismatch zat in de website voorraad en de werkelijke voorraad.
praat daar graag nog eens over via de telefoon.
0651720730

Correct en goede afhandeling van bestelling

victorlr

Aankopen ter plekke en per internet

Groot assortiment
Aantal flessen kun je zelf bepalen

Een lefhebber van goede aperitief wijn

Prettig ervaring!

Mooie site en snelle levering

Tijdens het bestellen werd aangegeven dat de wijn op voorraad was, Bij het bevestigen van de bestelling kreeg ik de melding dat het aantal flessen niet op voorraad was. Dat is geen probleem echter... Tijdens het bestellen werd aangegeven dat de wijn op voorraad was, Bij het bevestigen van de bestelling kreeg ik de melding dat het aantal flessen niet op voorraad was. Dat is geen probleem echter werd niet aangegeven hoeveel flessen wel op voorraad waren. Ik wilde 8 flessen en heb toen telkens geprobeerd hoeveel flessen wel mogelijk waren (dat waren er 3). Dit was erg onhandig.

mooi assortiment, ik zocht speciaal voor Latour wijnen en die zijn lang niet overal verkrijgbaar

De zeer snelle afhandeling van een bestelling is erg prettig. Tot nu toe trof ik steeds een van de gebroeders De Bruijn als ik de wijn kwam afhalen, Dat betekent dat zij zich zeer voor de klanten... De zeer snelle afhandeling van een bestelling is erg prettig. Tot nu toe trof ik steeds een van de gebroeders De Bruijn als ik de wijn kwam afhalen, Dat betekent dat zij zich zeer voor de klanten inzetten: heel plezierig.

Heel veel keus, en goede hulp bij het kiezen.

Geen.

Uitgebreid assortiment voor verschillende prijsklassen, snelle levering, mooie website

snelle levering

misschien informatie bijvoegen over de wijn in de kist

QueensRoad Publishing

Wijn besteld en volgende dag ontvangen

uitstekende wijn

nee