Prima, niet de eerste keer dat ik iets bij hen bestel

mmoie wijnen, goede keuzes

Marinus

De informatie betreffende wijn is erg volledig

G.c.sonneveld

Degelijk bedrijf

Relatie van traditie ,producten en het familiebedrijf

Lastige website

Ik bestel 1 x per jaar een paar dozen Bernardus Chardonnay en dat doe ik al een paar jaar. Heb nog nooit een klacht of opmerking over jullie gehad. Prima site om bestellingen te plaatsen en de... Ik bestel 1 x per jaar een paar dozen Bernardus Chardonnay en dat doe ik al een paar jaar. Heb nog nooit een klacht of opmerking over jullie gehad. Prima site om bestellingen te plaatsen en de volgende wordt er al geleverd. Super goede service zou ik zeggen.

snelle service en beloftes worden nagekomen.

Het kan mijns inziens niet beter!

Goed degelijk bedrijf.
Goede service, prachtige wijnen

Zeer ruime sortering Franse wijnen

Erik

Super ervaringen mee

Heldere webshop.
Ruim aanbod.
Goede prijzen.
Medewerkers met veel kennis.

Geen.

Goed, ja heel goed

fraaie en duidelijke website

Wat vroegere info door transportbedrijf omtrent aflevering is wenselijk (ik werd pas laat in de ochtend geïnformeerd), bovendien was de toen vermelde tijdspanne wel erg ruim. Kortom: het vergt nogal... Wat vroegere info door transportbedrijf omtrent aflevering is wenselijk (ik werd pas laat in de ochtend geïnformeerd), bovendien was de toen vermelde tijdspanne wel erg ruim. Kortom: het vergt nogal wat tijd die men beschikbaar moet zijn, om de zending in ontvangst te nemen, helaas. TNT levert betere info.

MORISgraffiti

Prima service, snelle levering en heerlijke wijnen

snelle levering, heerlijke wijnen. Niet te vergelijken met de 'normale' supermarktwijnen die in verhouding wel goedkoper lijken, maar voor een paar euro meer per fles krijg je nu een topwijn.

Meer richten op de 'middenklasse' en uitleggen waarom deze wijnen in verhouding beter zijn dan de 'goedkopere' supermarktwijnen. Per fles ben je misschien 3 of 4 euro meer kwijt. Maar je proeft... Meer richten op de 'middenklasse' en uitleggen waarom deze wijnen in verhouding beter zijn dan de 'goedkopere' supermarktwijnen. Per fles ben je misschien 3 of 4 euro meer kwijt. Maar je proeft echt het verschil !!

lucienne harff

Goede sortering, prima web site en snelle levering

over het algmeen alles prima

twee keer was de voorraad niet in orde, wel prima opgelost maar wat ik bestelde was er niet