pim van heteren

Vlekkeloze uitvoering van de koop van een doosje wijn

afhandeling order volgens het boekje

Online cadeau gekocht voor vrienden in NL die gingen trouwen. De aankoop ging heel simpel en vlot en de fles champagne is op de juiste dag bezorgd. Resultaat: hartstikke blije vrienden!

Ik was blij een bedrijf te vinden die een buitenlands factuuradres accepteerde voor de bestelling binnen NL. Verrassend veel bedrijven doen dat niet.

S P Hiemstra

Erg plezierig, duidelijke stappen, en heldere communicatie.

Misschien is het een idee om met uitgestelde leveringen, zoals de Bordeaux 2014 primeur, een digitale reminder in de vorm van een ical bestandje mee te sturen? Daarmee kan men een afleverdatum of... Misschien is het een idee om met uitgestelde leveringen, zoals de Bordeaux 2014 primeur, een digitale reminder in de vorm van een ical bestandje mee te sturen? Daarmee kan men een afleverdatum of reminder zo importeren in een digitale agenda, oa Tandartsen werken hiermee, maar ik heb ook al webshops gezien die hier gebruik van maken.

Eric

Klant sinds een jaar of dertig.

Mooi aanbod van werkelijk goede wijnen en een uitstekende service.

Mooie wijnen, snelle levering

Prachtig assortiment

Stellen van vragen bij de internet bestelling lastig

J beer

Andere transporteur. Waarbij maken van afspraak mogelijk is. Laatste levering was moeizaam

Eerste bestelling

eenvoudig bestellen en snelle levering

Robert pieter Erkens

Mijn ervaring is uitstekend,

duidelijke info over de wijnen, met name de duurdere wijnen .

hier een tip , is het mogelijk om eens te kijken naar wijn uit canada, met name de chardonny, met vacantie geweest in canada daar deze wijn gedronken , smaak was van hele grote klasse, mvrgr,... hier een tip , is het mogelijk om eens te kijken naar wijn uit canada, met name de chardonny, met vacantie geweest in canada daar deze wijn gedronken , smaak was van hele grote klasse, mvrgr, robert pieter erkens

P van Beijnum

Ondanks mijn informatie over mijn aanwezigheid tussen 13.30 uur en 17.30 uur, werd de bestelling 's morgens geleverd.
Vanuit het vervoerbedrijf werd gesteld, dat de aanvraag over precieze...
Vanuit het vervoerbedrijf werd gesteld, dat de aanvraag over precieze bezorging niet werd vermeld.

Ik heb een hele goeie ervaring gehad met het bedrijf.

Het bedank briefje was net het beetje extra. Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.