Prima service

nakomen wat beloofd wordt!

Jacob Nieuwkoop

Heldere website,professionele benadering en klantvriendelijkheid.Onlangs heeft een medewerkster alle biologische wijnen uit de lijst voor mij opgezocht - en doorgemaild.Grote klasse !

De Bruijn verkoopt helaas geen vin naturel wijnen met zo min mogelijk sulfiet en ongefilterd.Als zij dat op voorraad zouden hebben,kan ik nog wel eens een heel aantrekkelijke klant worden.

Super

nee

nee

Ber van Dieperbeek

Voor mij de eerste bestelling en een reden voortaan via u te bestellen Heb inmiddels ook anderen in mijn vriendenkring hiervan op de hoogte gesteld.

Hierboven vermeld!

nvt

Zie onder.

Ja, dat de wijndoosjes in mijn auto worden getild en dat de wijn erg lekker is.

Het zou fijn zijn als ik het op zaterdag kan ophalen ipv door de week.
Het zou fijn zijn als ik het op zaterdag kan ophalen ipv door de week.
De rosé wijn bleek enkele dagen na mijn bestelling opeens in prijs verlaagd (nog flessen van vorig jaar?). Ik had het gewaardeerd als deze prijs ook voor mij was aangepast.

Voor mijn jarige nicht heb ik 6 halve en 6 hele flessen Sancerre besteld en laten bezorgen in Glimmen.
Het bestellen met behulp van de website vond ik beslist moeilijk, maar het is wel gelukt.
De rest verliep uitstekend.

Goede wijnen!

De website makkelijker maken voor oude mevrouwen

Mr Willem H.F. van Veen

Al jaren klant van een van de beste wijnhuizen van Nederland.

Professioneel en klantvriendelijk

Geen.