Walter

Prima service.

Het bedankt briefje bij de bestelling, maakt het persoonlijker.

Een geweldig bedrijf met een fantastisch assortiment van geweldige wijnen. Helemaal mijn smaak!

Hoogwaardig assortiment/kwaliteit van wijnen, uitstekende website die erg gebruikersvriendelijk is, fantastisch snelle levering.

Onlangs voelde ik me een beetje bekocht. Ik bestelde een (voor mijn doen) redelijke partij Bernardus wijn. 3 dagen na de levering kwam ineens een bericht dat vanwege de 25jarige samenwerking de... Onlangs voelde ik me een beetje bekocht. Ik bestelde een (voor mijn doen) redelijke partij Bernardus wijn. 3 dagen na de levering kwam ineens een bericht dat vanwege de 25jarige samenwerking de Bernardus wijnen in de aanbieding waren. Heb toen nog maar wat besteld.

Peter De Bruyne

Niet zo positief; site ziet er goed uit maar levering en feedback waren ondermaats.

Feedback ivm late levering; ik moest zelf contact opnemen; bestelling werd een week later dan voorzien geleverd.

Hinry

Ik heb maar 1 woord! Super!

Uitstekend

x

x

Up Set Holding

Goede wijn selectie.

Mijn ervaring is goed. Mooie wijnen en een sympathieke uitstraling.

Neen

Uw aflevering was meestal niet uw sterkste service. Onze wijnen moeten nog bezorgd worden, en u kunt mij verrassen met een goede service.

Je hebt het gevoel dat je met echte liefhebbers hebt te maken.

Makkelijk bereikbaar. Goede informatie. Snelle levering.

Zou niks kunnen op noemen.