E.Laan

Ik ben zeer tevreden over de service. Meerdere keren telefonisch contact gehad en elke keer werd ik goed geholpen. De levering was erg snel. De dag na de levering volgde nog een leuke verrassing. Ik... Ik ben zeer tevreden over de service. Meerdere keren telefonisch contact gehad en elke keer werd ik goed geholpen. De levering was erg snel. De dag na de levering volgde nog een leuke verrassing. Ik heb dit erg gewaardeerd.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden 😉

Erg tevreden 😉

Marco

Ja. Snelle bezorging.

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

Tot nu toe: ja. Ligt nog maar een weekje erop maar komt mooi op na wat regenbuitjes.

B&B aan de Schie

Prima, op tijd geleverd. Mooi sedum op 1 rol na die helemaal uit elkaar viel.

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

Mooi omhoog gekomen na een goede regenbui

Reactie de Dakvergroeners:

Goed om te horen dat je tevreden bent! We hebben de foto ontvangen, ziet er inderdaad super netjes uit! Helaas kan het inderdaad wel eens voorkomen dat een enkele rol wat loslaat, maar gelukkig... Goed om te horen dat je tevreden bent! We hebben de foto ontvangen, ziet er inderdaad super netjes uit! Helaas kan het inderdaad wel eens voorkomen dat een enkele rol wat loslaat, maar gelukkig groeit dit vanzelf weer helemaal dicht! Veel plezier van je groendak!
Met vriendelijke groeten,
GroendakOnline.nl

Jordie

(Bewerkt)

Prima levering en compleet geleverd, mooi op tijd

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

Ben zeker tevreden over het eind resultaat mooie groene meter/meter rollen die netjes verpakt zaten. Eenvoudig aan te leggen en wij zijn dan ook helemaal gelukkig met het uitzicht op een prachtig... Ben zeker tevreden over het eind resultaat mooie groene meter/meter rollen die netjes verpakt zaten. Eenvoudig aan te leggen en wij zijn dan ook helemaal gelukkig met het uitzicht op een prachtig groendak.

Ik kan het iedereen echt aanraden.

mvg Jordie Paulides

mvg

Carel Steijn

Ja, kon alles vragen, offerte 2 x aangepast, ook tel. Contact gehad. Allemaal heel prettig.

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

Ja, wij zijn er blij mee. Staat mooi er kpmen al veel bijen en vlinders etc.

Ronald

Het lichtgewichtsysteem werd netjes optijd afgeleverd. Binnen enkele uren lag het sedum op het dak. Eenvoudig te monteren! Vriendelijke medewerkers en een enthousiaste chauffeur!

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

Het sedum ziet er top uit, nu al benieuwd naar de plantjes die straks gaan groeien!

Hans Mohrmann

Erg tevreden!

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

nogt effe afwachten want zit er net op maar ziet er goed uit! Had liefst maximaal bijvriendelijke plantjes gehad.

Hoi Hans,
Hoi Hans,
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het er goed uit ziet. Het sedum is sowieso bijvriendelijk. Je zult zien dat het erg veel bijen zal aantrekken! :) Er bestaan uiteraard speciale vlinder en bijen pakketten echter vergt dat een hele complexe en intensieve manier van aanleggen en onderhoud.
We zullen je nog een e-mail sturen met extra informatie om meer bijen aan te trekken op je groendak.
In ieder geval veel plezier met je groendak!
Met groene groet namens het hele team,
Ramon Bakker

Fam. Vloet

Jazeker, en de chauffeur was behulpzaam .

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

Ja, we hebben het zelf gelegd en het waren precies genoeg sedummatten lichtgewicht. Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf wat we op Tuinidee2019 hebben leren kennen.

Reactie de Dakvergroeners:

Leuk om te horen en nog leuker om te zien hoe het is geworden! Netjes gedaan! Wie weet tot volgend jaar op de Tuinidee beurs! :)

Zeer snelle levering. Snelle en goede telefonische afhandeling toen het via internet niet lukte om de bestelling te doen.

Ben je tevreden met deDakvergroeners?

Graag van tevoren geweten hoe de bestelling werd afgeleverd.
Ook had ik graag een gebruiksaanwijzing bijgevoegd gezien.

Reactie de Dakvergroeners:

Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat je tevreden bent. We zijn inderdaad bezig met een instructieblad die we gaan bijvoegen. Daarnaast hebben wij een instructievideo op de website. In ieder... Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat je tevreden bent. We zijn inderdaad bezig met een instructieblad die we gaan bijvoegen. Daarnaast hebben wij een instructievideo op de website. In ieder geval veel plezier van je groendak!