Uiteindelijk niks besteld maar wel goed en eerlijk geholpen.
J roos
Alles wat ik in het verleden en nu besteld heb werd vlot geleverd en van prima kwaliteit
Ron
Super snelle levering
Ton de Zwart
Ik kan niet anders zeggen dan prettige ervaring, snelle afhandeling van de bestelling , goede kwaliteit.
Rini
De eigenaar weet waar hij over praat oed advies gekregen. En spullen goed geleverd.
colin mathers
Fast service
Kattouw
Hans / Ntec Carp Tackle
Prima. Aantal malen wat besteld en naar wens geleverd. Duidelijke website, normale prijzen van bestelde producten en snelle levering. Ook reactie’s op vragen worden per app snel en uitgebreid...Prima. Aantal malen wat besteld en naar wens geleverd. Duidelijke website, normale prijzen van bestelde producten en snelle levering. Ook reactie’s op vragen worden per app snel en uitgebreid uitgelegd. goed bereikbaar, kortom super geregeld. Mijn “dokter” voor alle boot ongemakken! Chapeau!
R Lanting
Duidelijke website en correcte levering alsook uitgebreide info cq gebruiksaanwijzingen diverse motoren.