Allereerst wil ik schrijven dat ik alleen positieve ervaringen heb wanneer ik via u bestel.
Vandaag wilde ik de impeller vv van mij Yanmar 4jh2 te motor en constateerde dat het zwarte afdekkapje te klein was om zich vast te klemmen, xoals wel het geval bij de impeller die ik ging vv.
Ik heb vandaag telefonisch contact gehad met Technautic hieromtrent en gezegd dat ik ook u in kennis stel zodat er eventueel op gereageerd kan worden.
M.vr.gr.
Prima. Snelle levering
Mikko
Kennis van zaken
Rob
Perfecte service, schuift niet alleen bestellingen door maar denkt er ook over na. Ik had een verkeerd onderdeel besteld maar kreeg dus eerst een email of dat aangepast moest worden, keurig.Perfecte service, schuift niet alleen bestellingen door maar denkt er ook over na. Ik had een verkeerd onderdeel besteld maar kreeg dus eerst een email of dat aangepast moest worden, keurig. Email verkeer en bestelling wordt zeer snel verwerkt.
Bootverhuur Panta Rhei
Zeer deskundig
JH van de Giessen
Henk Wezendonk
Meerdere malen telefonisch contact en dat geeft vertrouwen