Voor een leek op marine dieselmotoren een geweldige bron van informatie en onderdelen.
Bert
Prima ervaring, snelle reactie bij vragen!
Harold van Stuivenberg
Lje hebt me erg geholpen met de olie en brandstoffilters waar ik om zat te springen. Na levering heb ik het kunnen monteren en mijn boortje snort weer happy. Daarvoor dank, ik zal zeker weer...Lje hebt me erg geholpen met de olie en brandstoffilters waar ik om zat te springen. Na levering heb ik het kunnen monteren en mijn boortje snort weer happy. Daarvoor dank, ik zal zeker weer bestellingen doen voor mijn indenor. Groet Harold.
Mike
Telefonisch en per mail goed bereikbaar, goed en helder advies, snelle levering.
Marc
Zeer goed! Ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Veel nuttige informatie en aanbevelingen.
Jet Key
UItstekend!! Fer antwoord (bijna) altijd direct en is zeer behulpzaam.
Dimitri
Online goede wrvaring
Feed
Eerst gebeld omdat ik twijfelde over welke boutjes ik moest hebben. Snel geholpen en besteld.
Brussee
Super
H.Schaap
De spullen waren binnen 1 dag geleverd.. De website is zeer ovrrzichtelijk en ook leerzaam..