Ronald

Goede ervaringen. De Dieseldokter heeft kennis van zaken, en geeft goed advies zonder te streven naar een dure oplossing. Levering vindt snel plaats.

Mon Akkerman

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Rob

Ik wilden een aantal materialen hebben voor het onderhoud van mijn Yanmar dieselmotor maar wist niet zeker welke.
Door middel van van wat mailberichten over en weer heeft hij mij erg goed...
Door middel van van wat mailberichten over en weer heeft hij mij erg goed geholpen om dat te bestellen wat ik ook daadwerkelijk nodig had.

Martin Kerkhoff

Mooie site met goede uitleg. Ik heb het gevoel dat de dieseldokter mij niet op kosten wil jagen maar juist wil helpen mijn motor beter te leren kennen om ook groter onderhoud zelf uit te kunnen... Mooie site met goede uitleg. Ik heb het gevoel dat de dieseldokter mij niet op kosten wil jagen maar juist wil helpen mijn motor beter te leren kennen om ook groter onderhoud zelf uit te kunnen voeren.

Soeteman

Uitstekend advies, snelle levering en goede prijs. In een woord fantastisch.

Bosma

Correct en snel

de Graaff

Bruikbare informatie op de website, duidelijke webshop met keuze aan betaalbare aftermarket onderdelen (filters in mijn geval). Tevens een snelle levering van de bestelling.

Prive

Originele onderdelen tegen een scherpe prijs.