Ronald Buse

Uitstekend, snel en professioneel

Eric Westerveld

Bijzonder servicegericht en hulpvaardig bij vragen

Foppe Jansma

De Dieseldokter is de o.a. de webwinkel waar je prima merk onderdelen tegen nette prijzen kan kopen maar hier is ook altijd tijd en ruimte voor een zeer deskundig advies gestoeld op jarenlange... De Dieseldokter is de o.a. de webwinkel waar je prima merk onderdelen tegen nette prijzen kan kopen maar hier is ook altijd tijd en ruimte voor een zeer deskundig advies gestoeld op jarenlange ervaring. Deze formule is gewoon best uniek is in deze snelle wereld van tegenwoordig.

Nanno

Prima bedrijf , vlot, hulpvaardig en met kennis van zaken.
Prima bedrijf , vlot, hulpvaardig en met kennis van zaken.
Relatief voordelig met name door oplossingen om iets te repareren i.p.v. complete vervanging. Ook als het wat lastiger wordt blijft de dieseldokter op een aardige manier service verlenen.

Jan Steentjes

Het bedrijf heeft mij nooit in de steek gelaten, en heeft een breed assortiment

Nico de Groen

Prettige site. Strui regelmatig door de uitgebreide hoeveelheid producten. En ben blij met instructies om zelf aan de slag te gaan.

Bert

Onderdelen vlot geleverd. Goede informatie hoe je onderdelen kunt vervangen. Ook telefonisch overleg mogelijk.

Pierre Ikking

Ken alleen nog maar de website. Deze schijnt mij duidelijk met goede zoekfunctie. Verder nog geen ervaringen

Oscar Sikken

De dieseldokter is volgens mij een online buurtwinkel voor dieselenthousiastelingen en dat is net wat ik zoek.

Piet Casteleyn

Snelle respons op vragen, geen gedoe