Motorenservice und Instandsetzung

Top Verkäufer

Henk Heijmink

Snel, goed en vriendelijk!

Bas

Snel, ruim assortiment

Ruud

Levert snel de juiste onderdelen, neemt tijd voor advies!

Wout

Goed advies en keurige levering

Timmer

Snapt de techniek en kan het ook overdragen, snelle levering.

Hans Jan

De Dieseldokter is een ware technische held. Met zijn uitgebreide expertise gaf hij mij de benodigde inzichten om mijn 40 jaar oude Yanmar YSB-8 in volle glorie te laten draaien. Zijn hulp en... De Dieseldokter is een ware technische held. Met zijn uitgebreide expertise gaf hij mij de benodigde inzichten om mijn 40 jaar oude Yanmar YSB-8 in volle glorie te laten draaien. Zijn hulp en toewijding waren cruciaal, en ik ben dankbaar voor zijn diensten.

Fred van Schagen

Prima bedrijf. Snelle levering en goede uitleg via de telefoon over de dieselmotor.

Nico van Leeuwen

Zeer complete webshop en snelle levering. Verder verder goed advies over de mail of telefonisch.

Kees

In het buitenland is het niet altijd gemakkelijk om betrouwbare monteurs te vinden. Daarnaast is de levering van onderdelen vaak ingewikkeld en langdurig.
Met de Dieseldokter gemaild en per...
Met de Dieseldokter gemaild en per omgaande goed advies- en onderdelen geleverd gekregen.
Top service!