Levert snel de juiste onderdelen, neemt tijd voor advies!
Wout
Goed advies en keurige levering
Timmer
Snapt de techniek en kan het ook overdragen, snelle levering.
Hans Jan
De Dieseldokter is een ware technische held. Met zijn uitgebreide expertise gaf hij mij de benodigde inzichten om mijn 40 jaar oude Yanmar YSB-8 in volle glorie te laten draaien. Zijn hulp en...De Dieseldokter is een ware technische held. Met zijn uitgebreide expertise gaf hij mij de benodigde inzichten om mijn 40 jaar oude Yanmar YSB-8 in volle glorie te laten draaien. Zijn hulp en toewijding waren cruciaal, en ik ben dankbaar voor zijn diensten.
Fred van Schagen
Prima bedrijf. Snelle levering en goede uitleg via de telefoon over de dieselmotor.
Nico van Leeuwen
Zeer complete webshop en snelle levering. Verder verder goed advies over de mail of telefonisch.
Kees
In het buitenland is het niet altijd gemakkelijk om betrouwbare monteurs te vinden. Daarnaast is de levering van onderdelen vaak ingewikkeld en langdurig. Met de Dieseldokter gemaild en per...In het buitenland is het niet altijd gemakkelijk om betrouwbare monteurs te vinden. Daarnaast is de levering van onderdelen vaak ingewikkeld en langdurig. Met de Dieseldokter gemaild en per omgaande goed advies- en onderdelen geleverd gekregen. Top service!