Goed advies, onderdelen snel geleverd en wat belangrijker is het zijn ook de juiste onderdelen.
Guy
Naast een mooi assortiment in de webshop vind je ook een hoop tevchnische informatie met name voor de wat oudere motoren.
Prive
Uitstekend bedrijf, meedenken en problemen oplossen goede oplossingen goede controle van het bestelde.
chris de Groot
Zeer tevreden
Hans van Laar
Al jaren tevreden klant. Eén keer een misverstand gehad en dat werd bijzonder goed gecorrigeerd.
Paul
Snelle en goede service met onderdelen ook nog voor de ouwetjes voor een goede prijs. Helemaal blij !
A de weert
Het persoonlijke advies van Ferc in combinatie met zijn uitgebreide kennis en breed assortiment maakt hem voor mij dé one stop shop voor motor onderdelen, filters etc!
Joop
Biedt met scherpe prijzen goede producten ook van oudere motoren. Zijn adviezen cq "lessen" om zelf reparaties uit te voeren zijn erg leerzaam en behulpzaam.
Koole
Super behulpzaam en reacties met vragen.
Gerard Zwanink
Een prima bedrijf, bestelling wordt snel geleverd en ruime keuze uit het assortiment.