Ik hoop er onderdelen om de dieselmotor van de boot te onderhouden. Veel is verkrijgbaar via een overzichtelijke site, met duidelijke foto's van het betreffende onderdeel. Als je vragen hebt krijg...Ik hoop er onderdelen om de dieselmotor van de boot te onderhouden. Veel is verkrijgbaar via een overzichtelijke site, met duidelijke foto's van het betreffende onderdeel. Als je vragen hebt krijg je zeer kundig antwoord.
Willem Stoffels
Snel en goed verpakt geleverd tegen normale prijzen.
Klaus Blondrath
Gute Auswahl an Ersatzteilen. Gute Beratung. Goede selectie van reserveonderdelen. Een goed advies.
H. Wind
Snel geleverd tegen zeer redelijke prijs.
Fred
Prima bedrijf met een ruim assortiment.
Marten Root
Zelfs op vakantie zeilend in het buitenland praktisch advies gekregen per e-mail na problemen met de motor. Veel kennis: Hulde!
G.Heimensen
Een uitstekend bedrijf, goede tips, keurige leveringen . Top.
Christian H.
Tolle und schnelle Lieferung auch nach Deutschland
John Joosens
Onmisbaar advies voor onderhoud van de boot/motor . Ik bestelde er recent impellerpomp en flexibele rubberleidingen per meter aan zeer scherpe prijzen. Dergelijke leidingen in Belgenland enkel te...Onmisbaar advies voor onderhoud van de boot/motor . Ik bestelde er recent impellerpomp en flexibele rubberleidingen per meter aan zeer scherpe prijzen. Dergelijke leidingen in Belgenland enkel te verkrijgen op rol. De leveringen gebeurden tot tweemaal toe op uur vanuit Nederland tot in Diksmuide (BE). Straf!