Zeer kundig en concurende prijzen. Onderdelen snel geleverd
Robert
De service van de Dieseldokter (Fer) is uitstekend. Hij heeft veel kennis en is erg behulpzaam - dat zie niet meer zoveel... - en zijn uitleg op de website om het zelf etc. te doen waar lees je dat...De service van de Dieseldokter (Fer) is uitstekend. Hij heeft veel kennis en is erg behulpzaam - dat zie niet meer zoveel... - en zijn uitleg op de website om het zelf etc. te doen waar lees je dat nog! š Tot op heden kwamen al mijn bestellingen snel en compleet. Ik had een pyrometer gekocht waar een gebrek aan bleek, kan gebeuren. Zonder problemen werd gelijk een nieuwe opgestuurd.
Ook op het Zeilersforum is hij een bekende! Top!!
Peter
Goed, zoals je mag verwachten van een specialist.
Koko van Dordrecht
Ik ben al jaren klant bij de de Dieseldokter; Fer zoals u hem ook kan kennen. Wat me het meest bevalt is dat hij veel kennis heeft en die zonder pardon met je deelt als je een probleem hebt met je...Ik ben al jaren klant bij de de Dieseldokter; Fer zoals u hem ook kan kennen. Wat me het meest bevalt is dat hij veel kennis heeft en die zonder pardon met je deelt als je een probleem hebt met je dieselmotor. Verder zijn de producten die ik bij hem heb gekocht zonder uitzondering van goede kwaliteit gebleken en biedt hij aftermarket als het kan, origineel als dat moet of wenselijk is. Als je ergens veilig kan bestellen is het wel bij de Dieseldokter.
Wiersma
Snelle service
Ben Kwint
Keurig verzorgd en snelle levering
Hans Bakker
Deskundig advies reƫle prijzen en correcte levering