Kundig, hulpvaardig, accuraat, snelle levering, flexibel en een groot assortiment. Tja wat wil een mens nog meer😉👍🏻
Marnix VdA
Men kan hier terecht met vragen die steevast snel en met deskundigheid worden beantwoord. Groot assortiment onderdelen tegen een concurrentiële prijs. Snelle verzending. Absolute aanrader.
Frans Schrijvers
De Dieseldokter is voor mij de one-stop shop voor diesel onderdelen. Snelle levering en voor een goede prijs!
P.Wanst
Je wordt zeer goed geholpen
Thei Staaks
Deskundig
Tobias
Goed bedrijf, goed informatie beschikbaar en behulpzaam.
SY Eira 'R met een Farymann 18W
De Dieseldokter heeft een goed assortiment met ook handige sets voor jouw specifieke motor en type. Makkelijk! Ook nog eens goed geprijsd en snel geleverd. Maar bovenal, altijd het goede...De Dieseldokter heeft een goed assortiment met ook handige sets voor jouw specifieke motor en type. Makkelijk! Ook nog eens goed geprijsd en snel geleverd. Maar bovenal, altijd het goede bruikbare antwoord op jouw vraag.
Arjen de Lege
Goede service. Ik heb 2 motoren te onderhouden, een yanmar en een oude DAF. Voor beide motoren krijg ik goed advies en krijg ik de onderdelen snel geleverd.